Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!

Σήμερα, 27/08/10 ξεκινάει επίσημα το πρωτάθλημα της περιόδου 2010/2011. Μία περίοδος η οποία , αγωνιστικά, μπορεί να είναι ιδανική για μας με δεδομένη την δεμένη ομάδα που έχουμε από πέρσι η οποία έστω με αυτές τις μικρές ( ελέω Τζίγγερ "πούλα και φύγε" ) προσθήκες , φαντάζομαι ότι μπορεί να πάει πολύ καλά.





Η χθεσινή κλήρωση του Τσου-λου, δεν μας έφερε τους "πελάτες" της Ίντερ που ήθελε ο psi, μας έφερε το θηρίο Μπάρτσα αλλά δεν γαμιέται κάποιος θα πρέπει να πάρει και την 1η θέση του ομίλου. Δεν έχουν πια και τον Ροναλντίνιο να του ρίξουμε επάνω τη "νέμεση" του τον Βύντρα αλλά όπως είπε και Νίνης αστειευόμενος, έχουμε τον Σιμάο τον Μέσι-φάγο.

Η κλήρωση στον όμιλο μας της Ρουμπίν Καζάν θα μας επεκτείνει το "Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ..." προσθέτοντας νέες ανεξερεύνητες περιοχές με νέες πίστες ανεβασμένης ,δυστυχώς, δυσκολίας. Την ώρα που είδα να μας "πετάνε" τους Ρώσους στον όμιλο μας , συνέπασχα με τον Νόπλια που facepalmαζότανε...θα προτιμούσαμε και οι δύο φαντάζομαι, την αμέσως επόμενη Ζίλινα.

Παρόλα αυτά , όπως έχουμε όλοι δει χρόνια τώρα, τον Παναθηναϊκό δεν είναι να τον φοβάσαι στα μεγάλα και δύσκολα, στα μικρά και εύκολα είναι να τον φοβάσαι άρα η πιθανότητες να έχουμε πολύ επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα μέτωπα δεν έχουν σβήσει μόνο και μόνο λόγω μιας όχι και τόσο ευνοικής κλήρωσης. Τι να πει και ο έρμος ο Άγιαξ (my personal favorite) που ενώ για άλλη μια χρονιά, δεν είναι στα καλύτερα του, κληρώθηκε με Μίλαν και Ρεάλ...δλδ show some mercy!!!
Είχαμε χθες και την τριπλή επιτυχία των εκπροσώπων μας στο Europa League, η οποία εκτός από ότι θα δώσει βαθμούς στην Ελλάδα, ώστε να διατηρήσουμε ή/και να ανεβούμε θέση στην κατάταξη, είναι και ο πιο ωραίος τρόπος να "πικάρεις" τους ήδη σκασμένους γαύρους.


Το πιο σημαντικό όμως απ όλα είναι ότι ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα έχουμε άλλον ένα χειμώνα διαφωνιών μεταξύ εμένα και του psi για τον αν είναι τόσο πιο σημαντικό για μένα να δω το , ξέρω γω, Βασιλεία - Κλουζ από το να δούμε το επόμενο επεισόδιο Dexter... (οκ ναι νομίζω ότι θα κέρδιζε ο psi αλλά καταλαβαίνουμε το νόημα.)

Έχουμε και λέμε λοιπόν (όπως μας έλεγαν οι γονείς πριν την πρώτη μέρα στο σχολείο)

Καλούς αγώνες και καλά αποτελέσματα να χουμε. Να χαρούμε λίγο μπαλίτσα,η διαιτησία να είναι σωστή, το γκαζόν μας πράσινο και κολλημένο στο γήπεδο, οι παίκτες μας υγιείς και οι φίλαθλοι μας με αντοχές στα λαιμά τους.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: