Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Σχιζοφρένεια!






Αυτήν την στιγμή είμαι τελείως μπερδεμένος. Σχιζοφρένεια ! Έχω και να καπνίσω τόσες ώρες γαμώ τον πειραια τους.....
Από την μια χαίρομαι που έδιωξαν τον τεν κατε, αλλά και δεν χαίρομαι.
Δηλαδή με Νιομπλια και Βαζεχα ίσως δούμε καλύτερες μέρες. Αυτό όμως που με εκνεύρισε απίστευτα είναι ο τρόπος με τον οποίο έδιωξαν τον Τεν. Έτσι ξαφνικά στο 1/3 του πρωταθλήματος του λένε τον ύπουλο. Καταλαβαίνετε τι γίνεται; Αυτά που κοροϊδεύουμε στον γαύρο τα βλέπουμε τώρα στην ομάδα μας....  Δεν το έχασε το πρωτάθλημα είναι στο -1. Στο κύπελλο μέσα είναι. Στο Europa league το ίδιο! ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ. ΘΑ ΒΓΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!







ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

Συγχαρητήρια. τα καταφέρατε. Τον κάνατε τον Παναθηναϊκός μας σαν τα μούτρα σας. Όλοι σας ανεξαιρέτως. Ακόμα και αν πάρουμε 5.002.328 στην σειρά πρωταθλήματα, 1.201.948 κύπελλα και 12.867.185 champions league για μένα προσωπικά είστε οι μεγαλύτεροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που υπήρξαν ποτέ. Και όπως είπαμε ισχύει για όλους. Ακόμα και για τον Παύλο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στο μπάσκετ, με νοιάζει τι ΔΕΝ κάνει στο ποδόσφαιρο. Ουφ τα είπα και ηρεμησα. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ.  

ΝΙΟΠΛΙΑΣ - ΒΑΖΕΧΑ

Ανακοίνωση
Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον κ. Κριστόφ Βαζέχα.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα σαν προπονητής ό,τι και σαν παίκτης: να κατακτήσω τίτλους», δήλωσε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Παιανία. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την οδηγήσουμε».

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ!


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ





Ανακοίνωση
Λύση Συνεργασίας με Τεν Κάτε
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. τεν Κάτε δήλωσε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Όσοι ζεστοί , προσέλθετε!

Περίεργα πράγματα αυτά με τους γάβρους φέτος, με το αν οι παίκτες έκαναν ή όχι σωστή προετοιμασία και αν κάνουν τώρα κλπ κλπ... γέλασα πολύ με το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή στις 04/12




O Σαντάνα δηλαδή είναι κάτι σαν τον θερμοθάλαμο στους φούρνους, που χρησιμοποιούμε για να κρατάμε ζεστό το φαΐ.
Αυτό που με πέθανε σήμερα όμως ήταν το πρωτοσέλιδο της Γάτας




Αυτό που κατάλαβα εγώ με το φτωχό μου μυαλό, συνδυάζοντας τα 2 πρωτοσέλιδα είναι ότι ο κύριος Αντριάνο, επειδή στη Βραζιλία έχει ζέστη, και δεν έχει ανάγκη να ψηθεί ή κάτι , θέλει σαν τρελός να έρθει στον θερμοθάλαμο του γάβρου!!
Υπάρχουν φήμες ότι ο Σαντάνα χρησιμοποιεί συσκευές Neff για την φροντίδα των ποδοσφαιριστών του αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί .