Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Η Βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο

Είδα στα πράσινα νέα πριν από λίγο 3-4 φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας της εταιρίας κινητών HTC (αυτή που σε συνεργασία με την google βγάλανε το κινητό της τελευταίας)
Φανταζόμουν πάντα ότι όπως και μεις οι απλοί θνητοί βαριόμαστε τις εκδηλώσεις της εταιρίας μας στις οποίες αναγκαζόμαστε να παίρνουμε μέρος μόνο και μόνο επειδή είναι μέρος της δουλειάς μας, έτσι βαριούνται και οι ποδοσφαιριστές κι ας παίρνουν έναν σκασμό λεφτά.

Ε λοιπόν είχα δίκιο και μάρτυρας μου η φωτογραφία




Ειδικά οι φάτσες των Γκάμπριελ και Βαζέχα, είναι όλα τα λεφτά! Είναι το απόλυτο σκηνικό αχ και να ήμουν κάπου αλλού.

Από την άλλη ο Djibril την ώρα που παραλαμβάνει το αναμνηστικό του δωράκι έχει ταυτόχρονα την φάτσα του επαγγελματία (έχω παρευρεθεί σε χιλιάδες τέτοιες εκδηλώσεις) και του υπεράνω (μεγάλε έχω λεφτά να πάρω 10 τέτοια)






ΥΓ προς Τεό: εντάξει ρε φιλαράκι ένα λάθος κάναμε στους παίκτες από κεκτημένη ταχύτητα μην μας πάρεις και το κεφάλι!

O Djibril Cisse με άλλο μάτι



Από το καλοκαίρι όλοι συζητάμε για τον Cisse, είναι δεν είναι άμπαλος, είναι δεν είναι παικταράς, είναι δεν είναι κουλός, κουτσός και ότι άλλο κατεβάσει η γκάβλα καθενός από εμάς τους/τις ποδοσφαιρόφιλους/λες.
Σήμερα όμως θα δούμε τον Cisse με άλλο μάτι (όχι το εσωτερικό τρίτο μάτι και δεν συμμαζεύεται) όπως πιθανόν κάποιοι υποπτευθήκατε αφού για πρώτη φορά έβαλα θηλυκό γένος σε λέξη με συνθετικό το ποδόσφαιρο. Θα τον δούμε με γυναικεία μάτια, ποδοσφαιρόφιλα και μη.
Στη δουλειά μου είμαι η μόνο γυναίκα που ασχολείτε με το ποδόσφαιρο (μην πω και γενικά με οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα) οπότε οι συναδέρφισσες με ρωτάνε τι αγώνα έχει κάθε μέρα μόνο και μόνο για να μάθουν αν θα δουν καθόλου τους γκόμενους το απόγευμα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν τους κάνουν εντύπωση εκτός από τους κλασικούς τύπους Beckham και σια.
Ο Djibril Cisse λοιπόν είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παρότι έχει αγριόφατσα και είναι και μαύρος (αντίθετα από το τι πιστεύετε εσείς οι άντρες οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ωραίες φάτσες λευκού χρώματος) τραβάει τα βλέμματα.
Κάτι οι άψογοι κοιλιακοί, κάτι το γεμάτο tatoo σώμα του, έτσι και τύχει να διαβάζω κάποιο ρεπορτάζ που έχει φωτογραφία του δεν φαντάζεστε! Τους τρέχουν τα σάλια και δεν έχουν και άδικο μιας και ο djibrilαρος είναι προσεγμένος...



Οπότε για να μην έχετε πρόβλημα όποτε θέλετε να δείτε τον αγώνα και το έτερον σας ήμισυ γκρινιάζει μπορείτε να της δείξετε μερικές φωτογραφίες όπως οι παραπάνω + την φωτό με το βρακάκι μετά την κατάκτηση του champions league (αγαπημένη φωτό των θηλυκών) και πείτε της ότι όποτε βάζει γκολ , συνηθίζει να γδύνετε.. το ποιό πιθανό είναι να κάτσει μαζί σας και να παρακαλάει να σκοράρει.
Οπότε μ' ένα σμπάρο θα έχετε 2 τρυγόνια. Και την ησυχία για να δείτε τον αγώνα και την ευχή της αγαπούλας σας για το θετικό αποτέλεσμα.