Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τζιγγερ, ψόφα, αναστησου, πούλα, και φύγε.... και ξαναψόφα!!!!

Αποκλειστικό: Βαρδής και Τζίγγερ κλεισμένοι στο γραφείο

Ακόμα και μέσα στην ημέρα ίσως απαντήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην πρόταση που κατέθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για την αγορά της ΠΑΕ.
 
Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να απαντήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες τους εξετάζουν την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου.
 
Η απρόσμενη ανακοίνωση αγοράς της ΠΑΕ από τον Βγενόπουλο αλλάζει τα δεδομένα που έδειχναν να διαμορφώνονται μετά το χθεσινοβραδινό ραντεβού του Πατέρα με τον Τζίγγερ. Υπό την πίεση του κόσμου, αλλά και το αξίωμα που θέλει τον Παναθηναϊκό να βαδίζει στις ίδιες επιτυχίες με αυτές της προηγούμενης σεζόν, σίγουρα η τελική απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν θα είναι καθόλου εύκολη.
 
Η τελική απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φωνές των φίλων της ομάδας που παροτρύνουν τον Τζίγγερ να πουλήσει και επικροτούν το εγχείρημα του Ανδρέα Βγενόπουλου.