Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Για όλα φταίει το γκαζόν...



Την τηλεόραση στον Ant1 χθες, την γύρισα γύρω στις 19:45 ακριβώς πάνω στην ώρα που έδειχνε κάτι ανθρωπάκιδες με κάτι θεόρατες ηλεκτρικές σκούπες να ρουφάνε τα νερά από το χόρτο. Λίγο πριν πρέπει να είχε περάσει ο βοσκός και να είχε μαζέψει το κοπάδι που βοσκούσε μέσα. Αλλιώς δεν εξηγείται! Στο εξοχικό μας έχουμε καλύτερο γκαζόν.
Είχαμε καλύτερο γκαζόν ακόμα και την περίοδο που αποφάσισε ο σκύλος μας να κάνει όοοολες τις ανάγκες του εκεί. Στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Δημητρίου είχε καλύτερο γκαζόν πριν αποφασίσουν να το αλλάξουν τώρα στη διακοπή. Ακόμα και σε ένα χωράφι κοντά στο εξοχικό που είναι χύμα και φυτρώνει ότι βρει από μόνο του, έχει καλύτερο γκαζόν!
Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι αγώνα δεν θα βλέπαμε χθες. Όχι ότι δεν θα προσπαθούσαν αμφότερες οι ομάδες να παίξουν μπάλα αλλά πως? Το όλο σκηνικό μου θύμισε όταν ήμασταν πιτσιρίκια και σε καμιά Καθαρά Δευτέρα και τέτοια, μας πήγαιναν οι γονείς όλα τα ξαδέρφια σε κάποια εξοχή και μας αμόλαγαν εκεί στα χωράφια και χωριζόμασταν σε ομάδες και τρώγαμε τα πόδια μας παίζοντας μπάλα στις πέτρες. Αλλά εμείς ήμασταν πιτσιρίκια...είναι δυνατόν να αναγκάζουμε ολόκληρο Σισέ να παίζει στα χωράφια? Είναι δυνατόν να λέμε "θα τα βάλουμε εμείς τα λεφτά και τα βρίσκουμε στο ενοίκιο" ? Εκτός κι αν έτσι είναι το συμβόλαιο που υπογράψαμε ή αν ο ιδιοκτήτης του ΟΑΚΑ βρίσκεται μακριά, γιατί και μας ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που μένουμε, είναι στη Κρήτη και αν τύχει κάτι του λέμε "θα τα βάλουμε εμείς τα λεφτά και τα βρίσκουμε στο ενοίκιο" .
Το καλό με το χόρτο σε αυτή την κατάσταση είναι το ότι όσο και να προσπαθούσαν , δεν μπορούσαν να παίξουν οι Ντιναμιώτες (χρησιμοποιείται όπως το Βολιώτες κλπ) γιατί φαντάζομαι ότι και το δικό τους γήπεδο θα έχει καλύτερο χόρτο. Βέβαια δεν μπορούσαμε επίσης να καταλάβουμε κάποια στιγμή αν κάναμε εμείς λάθη ή αν ( όπως το έλεγε και ου Στράτους) μας πούλαγε το χόρτο.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάστηκε χθες να αγωνιστεί η ομάδα ( και θα αγωνιστεί ξανά το Σάββατο) ήταν τόσο τραγικές που κανονικά , θα έπρεπε η διοίκηση να ζητήσει από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να πληρώσει και κάποια χρήματα για τις φυσικοθεραπείες που χρειάζονται οι παίκτες ώστε να συνέλθουν τα πόδια τους από το μαρτύριο.
Η αμυντική μας λειτουργία σε κάποιες στιγμές ήταν και πάλι τραγική αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι " ρε συ Gio να σε δω να τρέχεις και να πηδάς για κεφαλιά σ' αυτόν τον βάλτο" και δεν μπορώ να πω κάτι. Χάσαμε και πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά και πάλι θα σκεφτώ " ρε συ Gio να σε δω να τρέχεις και παράλληλα να προσπαθήσεις να τριπλάρεις και να σουτάρεις σ' αυτόν τον βάλτο". Οπότε αποφάσισα ότι το μόνο που μπορώ να πω για την ομάδα είναι "Συγχαρητήρια μάγκες για την πρόκριση στους 32. "
Ελπίζω αύριο να έχουμε μια καλή κλήρωση εμείς ( λέτε να πέσουμε με τους πελάτες που φέτος πάνε από το κακό στο χειρότερο στο campionato?) , μια κακή για τους απόγονους ( λέτε να τους τύχει καμιά Ρεάλ να γελάσουμε?) και σήμερα τα άλλα μας παιδιά τα μεγάλα αστέρια να ρίξουν μια 20αρα πόντους στη Βασίλισσα.

Εγώ τον Σισέ τον πάω με τα χίλια και έχω εδώ τους απόγονους στο γραφείο να μου τον λένε παλτό και να περιμένουν τον Ρικέλμε και τον Ντέκο και να μου μιλάνε για τον Ντιόγο.
Ήθελα να βρω φωτό του Σισέ από χθες που έβγαλε τη φανέλα και πετάχτηκαν τα τατού και οι φέτες κοιλιακοί αλλά δεν τα κατάφερα, αντ' αυτού πάρτε αυτή που μας ευχαριστεί που αντέχουμε να βλέπουμε τις χαμένες του ευκαιρίες και συνεχίζουμε να φωνάζουμε " ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ , Τζιμπρίιιιλ Σισέεεε" γιατί εμείς καταβάθος ξέρουμε πόσο παικταράς είναι.


Αααα επίσης χθες από την στιγμή που μπήκε ο " Σας γαμάααααει ο Λέεεετοοοο" η ομάδα είδα πως ανέβηκε πολύ όπως συμβαίνει πάντα όταν ο " Σας γαμάααααει ο Λέεεετοοοο" έχει κέφια. Δυστυχώς εκείνη την ώρα είχε γίνει ο κιμάς και έπρεπε να βάλω τα μακαρόνια κλπ κλπ και δεν είδα όλες τις φάσεις. Όμως τον είδα κάποια στιγμή μέσα στη περιοχή να γυρίζει και να προσπαθεί να τριπλάρει και να κολλάει η μπάλα στη λάσπη και μετά στο πόδι του και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν " Άστο ρε συ Σεμπαστιάν, μη και πάθεις τπτ άστο το γαμημένο δεν το βλέπει πως είναι?" και μετά ο Λέτο(ς) δεν το άφησε και στη συνέχεια έκανε εκείνη την φάση και ο Σισέ(ς) έβαλε το γκολ...



και μετά εγώ θυμήθηκα εκείνη τη διαφήμιση που έλεγε "Καλύτερα να μασάς..." και σταμάτησα να λέω στους παίκτες τι να κάνουν αφού έτσι κι αλλιώς με λένε Gio και όχι Νίκο Νιόπλια και επίσης από το σπίτι μου μέχρι το ΟΑΚΑ δεν πιάνει...και αφού τα σκέφτηκα και τα αποφάσισα αυτά, πήγα να τσιγαρίσω τα μακαρόνια και ο Σάλπι έδωσε τη γαμάτη τη πάσα και ο Σισέ έβαλε το 3-0 και εγώ έβριζα που δεν μπορούσα να περιμένω να τελειώσει ο αγώνας και λύσσαξα να τελειώσω το μαγείρεμα...

Προσοχή! Μετάλλαξη γαύρων σε τρωκτικά!



Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιου είδους αναρτήσεις! Απόδειξη του πόσο μικροί και κομπλεξικοί ειναι οι γαυροι. Πάιρνουν ένα βίντεο με τον Νινη να ανοιγοκλείνει το στόμα του. Στην συνέχειά το τρέχουν από ειδικό λογισμικό που μόνο στην CIA, FBI, NSA το έχουν,  το οποίο αναλύει τους μυείς του προσώπου, εφαρμόζει το πυθαγόρειο θεώρημα στα χείλη , γίνεται τριγωνομέτρηση και καταλήγουν οτι ο Νινης έβρισε τον λαό του θρήνου!!!!!  Και καλά ο τύπος που το ανέβασε στο youtube έχει κόμπλεξ. Τι να κάνουμε ρε παιδιά κανείς δεν είναι τέλειος... Ούτε καν προσπάθησε να σκεφτεί κάποια βρισιά , που να συγχρονιστεί έστω, στην διάρκεια που ο Νινης κουνάει τα χείλια του. Το φοβερό είναι όμως, οτι το ανάρτησε το troktiko. Και εντάξει είναι γνωστό πόσο αντικειμενικό είναι το troktiko σε αθλητικά θέματα. Το δέχομαι και αυτό. Τουμπεκί για το αεροβόλο, τουμπεκί για τα χρέη του γαύρου, τουμπεκί για τον θάνατο του Μιχάλη, τουμπεκί για το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Είμαι οκ με αυτό, το γνωρίζουμε , πάμε παρακάτω. Όταν όμως βάζει τέτοιες αναρτήσεις , το μυαλό πάει αλλού.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ποιότητα των άλλων αναρτήσεων. όχι μόνο αθλητικών. Σε κάνει να αναρωτιέσαι για αν κάποιες κατηγορίες στέκουν ή απλά είναι λασπολογίες. Μέχρι και για τον Μάκη Ταρζαν αναρωτιέσαι, ισχύουν όλα αυτά ή τσάμπα λάσπη τρώει;! Όλοι ξέρουμε ότι οι πολίτικοι τρώνε λεφτά, αλλά όταν το λέει το troktiko σε βάζει σε σκέψεις αν όντως ισχύει!!!

Όσο για το βίντεο ο τύπος λέει να επέμβει εισαγγελέας, για τις βρισιές Νινη. Καταλάβατε; Είδατε που φτάσαμε με τα ελληνικά αντικειμενικά μμε; Βγαίνω στον δρόμο με το g3a3 μου, και αρχίζω και μοιράζω head shots. Μέτα κλέβω ένα περίπτερο, το πυρπολώ, και φεύγω. Ένας τύπος πανικόβλητος φωνάζει "κοίτα τι κάνει ο μαλάκας" και απαιτώ να τον συλλάβει η αστυνομία επειδή με έβρισε. Εδώ φτάσαμε. Τι σχέση έχουν  όλα αυτά με τον youtube τύπο και το troktiko; Μα αυτή είναι η βάση , οι πλάτες που βρήκαν και πάτησαν τέτοια ανθρωπάκια. Έχω κόμπλεξ λέτε; Ο τύπος στον νοβασπορτ φμ εχθές, όταν έβαλε 2ο γκολ ο Παναθηναϊκός είπε "και κάπου εδώ όλα τελείωσαν δυστυχώς για την Δυναμο" με πολύ βαρετή, ήσυχη, και τολμώ να πω λυπημένη φωνή.

Όποτε αδέλφια, να χαίρεστε με τέτοιου είδους αναρτήσεις. Να χαμογελάτε. Να είστε ευγενικοί άνθρωποι και πάνω από όλα φιλόζωοι.

Υστερόγραφο: