Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αφού δεν απαντά… επεκτείνει

Αφού δεν απαντά… επεκτείνει:

Σκέψεις να γίνει η Λεωφόρος γήπεδο 20.000 θέσεων και σταδιακά 24-26.000 θέσεων (και να πέσει σε 5 χρόνια;)

Αφού δεν έχει απαντήσει η ΠΑΕ ούτε σε ένα κρίσιμο ερώτημα από όσα έχουν προκύψει σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση, σκέπτεται να επεκτείνει τη Λεωφόρο. Τουλάχιστον έτσι μας ενημερώνει η Live SPORT, η εφημερίδα που στεγάζει πλέον την πένα του Βασίλη Βέργη.

Με λίγα λόγια από γήπεδο 16.000 θέσεων, η Λεωφόρος θα αυξηθεί σε 20.000 θέσεων, σταδιακά σε 24.000 ή 26.000 θέσεων, και μετά από πέντε χρόνια… θα πέσει.

Εκτός και εάν εκτός από διαρροές η ΠΑΕ θα αποφασίσει να κάνει και πράξεις ουσίας ώστε να βγει μία και καλή από τον «εφιάλτη» της Διπλής Ανάπλασης ο Παναθηναϊκός.

Μέχρι τότε, παρόμοιες ειδήσεις μας θυμίζουν τα πανηγύρια των ΜΜΕ όταν πέρασε η εκβιαστική και καταστροφική τροπολογία της πενταετίας.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει:

  • Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλαμβάνει εγγράφως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΠΑΕ για τη Διπλή Ανάπλαση, ώστε να αποχωρήσει σίγουρα από αυτή ο Παναθηναϊκός αναίμακτα;
  • Γιατί η ΓΗΠΕΛ δε λογοδοτεί;
  • Ποιος και πότε θα πληρώσει τα ήδη χρωστούμενα –βάσει του ενημερωτικού δελτίου 800.000 ευρώ στον Άκτορα;
  • Ποιος και πότε θα πληρώσει τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ;
  • Γιατί υπάρχουν κρατικά έγγραφα που αναφέρουν την ΠΑΕ ως ιδιοκτήτρια της Λεωφόρου;
  • Γιατί η ΠΑΕ δεν έχει προχωρήσει την αγωγή στον Δήμο Αθηναίων, ύψους 26 εκατ. ευρώ;
  • Γιατί η ΠΑΕ δεν έχει απαντήσει στις «βόμβες» του Ερασιτέχνη (1. «ο δήμος μας εχθρεύευται», 2. «παλεύουμε μόνοι μας», 3. «η ΓΗΠΕΛ δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν», 4. «εφιάλτης του Παναθηναϊκού η Διπλή Ανάπλαση»);

Όλα αυτά την ώρα που σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος έβγαλε τα φτιάρια και έθαψε για τα καλά τη δήλωση του Άρη Βωβού: «Σε πέντε χρόνια γκρεμίζεται η Λεωφόρος».