Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Από λόγια… μπουχτίσαμε

Από λόγια… μπουχτίσαμε:

Αν θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος να διαλύσει την Παράγκα ας κάνει επιτέλους πράξεις. Θα έχει όλο τον (υγιή) κόσμο του ποδοσφαίρου μαζί του. Τα πολλά τα λόγια, όμως, και τα «τιτιβίσματα» κούρασαν!

Μετά τη «σφαγή» στον Πλατανιά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος τέθηκε το θέμα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη Σούπερ Λίγκα. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Αναφέρθηκε μέχρι και η λύση της δημιουργίας μίας νέας Λίγκας με ομάδες που δεν επιθυμούν να έχουν ρόλο παρατηρητή της «βρωμιάς» και που θα ήθελαν ένα νέο ξεκίνημα.

Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός

Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός: Είμαι περήφανος γιατί
1. Σε μία χρονιά χωρίς τους αστέρες του παρελθόντος τα ΠΑΙΔΙΑ πήγαν στο Καραϊσκάκη και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό απέναντι στους μούλους.
2. Σε έναν αγώνα που πριν ξεκινήσει καταλάβαμε τι θα επακολουθούσε(επεισόδια κατά την άφιξη με την αστυνομία σε ρόλο θεατή-παρατηρητή) οι παίκτες μας έδειξαν σε όλους ποιος έχει το δικαίωμα να φοράει παντελόνια και ποιοι όχι.
3. Σε έναν αγώνα που ο «πρωταθλητής» έχει τους διπλάσιους βαθμούς από τον φιλοξενούμενο χρειάστηκε να παίξουν 14 απέναντι σε 11 για να αποσπάσουν το Χ.
4. Αν ο Ζέκα δεν σημάδευε το δοκάρι η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά, αλλά και πάλι η αντίδραση μετά το «γκολ» που δεχτήκαμε ήταν αυτή που πάντα ήθελα. Όλοι πάνω στους κόρακες που δεν είδαν τίποτα και μετά πάλι παιχνίδι με ψυχή.(δεν γράφω για τον Μπαρμπαρούση που λένε πολλοί γιατί δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του)

Μοναδικό λάθος σε αυτή την ομάδα η ΔΙΟΙΚΗΣΗ(που δεν έχει, γιατί αν είχε θα ήταν πρώτη) η οποία με κάνει να ντρέπομαι.

Α Η Δ Ι Α

Α Η Δ Ι Α:
Να ήταν οι καλές οικονομικά χρονιές θα έγραφα με μεγάλα γράμματα να πάρει την ομάδα η διοίκηση(η όποια διοίκηση) και να ζητήσει να παίξει στην Κύπρο. Αυτό το θέμα με τα αποτελέσματα που έρχονται όπως βολεύονται όλοι όσοι είναι φίλοι ή φιλικοί προς τους gay δεν μπορεί να με αφήσει σε ησυχία.

Άρης - Αστέρας 5-1
Βέροια - Πλατανιάς 5-0
ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2
Πανιώνιος - Ξάνθη 3-3
ΠΑΣ - Κέρκυρα 1-0

Από τα τέσσερα πρώτα αποτελέσματα σκέφτεσαι "Γίναμε Αγγλία", όχι Πρέμιερ ρε σεις αλλά Κόνφερενς.

Δεν μπορούν να χαρούν

Δεν μπορούν να χαρούν:

Οι γιούχες είναι απόρροια του αιώνιου κόμπλεξ. Κερδίζουν παιχνίδια και πρωταθλήματα και δεν μπορούν να χαρούν. Γιατί κατά (πολύ) βάθος... ξέρουν!

Πάνω: Παναθηναϊκός - ΟΣΦΠ (πρωτάθλημα 2010) Κάτω: ΟΣΦΠ - Παναθηναϊκός (Πρωτάθλημα 2013)
Το τίμημα του κόμπλεξ. Θέλουν να καταρρίψουν όλα τα ρεκόρ. Θέλουν να «ασελγήσουν στον πεθαμένο», όπως έλεγαν. Θέλουν αήττητα, μπαλάρα, μόνο νίκες. Και τελικά τι κατάφεραν; Κατάφεραν να κλείσουν τη χρονιά με γιούχες.

Γιατί και ο τυφλός κάποια στιγμή θα δει.

Θα δει πως η ομάδα του έχει διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο για να παίζει μόνη της.