Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ξεφτίλα!!! (update)



Τους είχα δει κυριακή γύρω στις 8 το πρωί, αλλά εκείνη την στιγμή απλά άπλωναν καλώδια .



Όλα αυτά  έγιναν  σε συνεννόηση με την παε ή όχι; Αν η παε δεν ξέρει τίποτα τότε έχει καλώς και ας λυθεί το θέμα δια της νόμιμης οδου. Αν όμως έγινε με σκοπό το κέρδος για την παε, καε, ή όποιον άλλο κερατά, τότε βάλτε στον κώλο  τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα και τα ευρωπαϊκά και αμε στον διάολο καρκίνοι. Ρε τον Ναό ρε; Ρε έρχονται τουρίστες και φωτογραφίζουν το γήπεδο με την μεγαλύτερη ιστορία της χώρας. Εδώ και 20 χρόνια καινούργιο γήπεδο δεν έχετε φτιάξει, τώρα θέλετε να γαμήσετε και τον Ναό;!

Ξεφτίλα!

Ναι σήμερα που όλοι είναι χαρούμενοι (και γω μαζί με όλους, φοράω πράσινα στη δουλειά ) με την χθεσινή επιτυχία μας και τις διαφορές που χτίστηκαν από τους άλλους δυο διεκδικητές, εγώ θα ξεκινήσω λέγοντας σας για μια Ξεφτίλα.

Όπως όλοι ξέρετε, πριν δύο χρόνια στα γενέθλια της ομάδας, έξω από το Ναό της Λεωφόρου και από την μεριά της Αλεξάνδρας έβαλαν μεγάλες φωτογραφίες με σημαντικές στιγμές του Παναθηναϊκού, την ομάδα του Γουέμπλεϊ, φωτό του Βαζέχα κλπ. Σε όλους μας άρεσε. Εγώ ακόμα, δύο χρόνια μετά, (ενώ περνώ καθημερινά από μπροστά) κοιτάω λίγο τις φωτογραφίες.
Θυμάμαι κάποια στιγμή ένας ταξιτζής μου είχε πει ότι του άρεσε αυτό , να περνάει με το ταξί μπροστά από τον Ναό και να τον χαιρετάνε φάτσες που νεότερος πήγαινε και τους έβλεπε εκεί από κοντά να κάνουν "παπάδες". Ο πεθερός μου λέει πως βλέπανε συχνά την ομάδα του Γουέμπλεϊ να τελειώνει την προπόνηση και βγαίνοντας από το γήπεδο να παίζουν πασούλες με ένα πορτοκάλι ή ένα άδειο μπουκάλι.
Ωραία πράγματα, αναμνήσεις του καθένα που δεν ξεχνιούνται. Αναμνήσεις που δυνάμωναν και ξυπνούσαν κάθε φορά που πέρναγες από το γήπεδο και τους έβλεπες έτσι επιβλητικούς να σε κοιτάνε.

Χθές το μεσημεράκι βγήκα να πάω μια βόλτα και αυτό που είδα, προσωπικά με αηδίασε και με εξόργισε. Ήταν κάτι τύποι (δεν τους κατηγορώ, δουλειά τους είναι) και έριχναν 2 πανό με διαφήμιση πάνω από την ιστορία του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι ότι γούρλωσα μόλις το είδα, αλλά για λίγο πίστεψα μήπως έχει κάτι να κάνει με την ομάδα. Την ώρα που γύριζα σπίτι μου για τον αγώνα, είδα την ολοκληρωμένη ξεφτίλα...
Η διαφήμιση είναι για τα εγκαίνια του Media Saturn στον σταθμό Λαρίσης....το μόνο που μπορεί λίγο να φαίνεται σαν σύνδεση με μας, είναι ότι αυτή η cyborg γκόμενα έχει πράσινο στις ενώσεις-φλέβες της.
Δεν έχω φωτό να σας δείξω γιατί είμαι λίγο άχρηστη σ' αυτά, θα πω στον psi αν μπορέσει να βγάλει.

Η απορία μου είναι το τι σκατά έχουν στο μυαλό τους εκεί στην ΠΑΕ! Δεν φτάνει που ο εορτασμός των 100 χρόνων ήταν μια μαλακία και μισή, ένα από τα λίγα καλά πράγματα που έκαναν, το καλύπτουν, έστω και για λίγο, στον βωμό του κέρδους?! Οκ ρε παιδιά εμείς δεν χρωστάμε στο δημόσιο και μαγκιά μας. Για να το καταφέρουμε αυτό ξεπουλάμε τα πάντα όμως?! Πόσα λεφτά μπορεί να πήραν για να κάνουν αυτό το πράγμα?! Αυτό είναι ασέβεια!
Είναι ασέβεια προς αυτούς που οι φωτογραφίες τους καλύφτηκαν, προς αυτούς που έδωσαν τα πάντα στον Παναθηναϊκό και είναι ασέβεια προς όλους εμάς που βλέπουμε αυτές τις πράξεις. Ζητάμε σεβασμό από τους άλλους και δεν μας σεβόμαστε οι ίδιοι....

Ντροπή και Ξεφτίλα είναι τα μόνα πράγματα που μπορώ να πω.