Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Ευρωπαϊκές επιτυχίες

Διάβασα πριν λίγη ώρα για το αφιέρωμα που έκανε το Γαλλικό site "SoFoot.com" στις Ευρωπαϊκές επιτυχίες της Ελλάδας, με αφορμή τον αγώνα του γαύρου με τη Μπορντό.
Είναι τελικά τραγικό το να είσαι γαύρος, να θεωρείς ότι έχεις τα τελευταία χρόνια την μεγαλύτερη ομαδάρα, να σε βρίζει όλη η Ελλάδα πουλημένο, να βγαίνεις συνέχεια στο CL και να τρώς λούτσο (όχι τον Γκαλέτι, τον άλλο), να είναι μια χρονιά που τίποτα δεν σου βγαίνει, αλλάζεις τον ένα προπονητή μετά τον άλλο, η διαιτησία δεν σε αβαντάρει τόσο , έχεις αποχαιρετίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και εκεί που ετοιμάζεσαι να πας να παίξεις σημαντικό αγώνα στο CL και να κάνεις ότι μπορείς και πιστεύεις ότι (έστω για 1-2 μέρες ) κανένας δεν ασχολείται με τον μισητό αντίπαλο (που πάει για νταμπλ και απέκλεισε και τη Ρόμα από το Ουέφα), βγαίνουν οι μαλάκες οι Γάλλοι και σε ξενερώνουν.
Σε ξενερώνουν "φίλε" γαύρε γιατί στις 10 στιγμές οι 3 είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ! (ΜΠΙΧΙΧΙ) , οι 2 είναι της Εθνικής Ελλάδος (άρα σε γενικές γραμμές του παναθηναϊκού-στυλοβάτη της Εθνικής) και συ φίλε γαύρε έχεις 2 (άντε ατιμούλικα) μόλις μία παραπάνω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ .
Δεν ήξερε ο καημένος ο Γάλλος ότι έπρεπε να κάνει αφιέρωμα στις μεγάλες αποτυχίες για να βγεί πρώτος ο γαύρος.
Πηγή

Όχι που θα μου πεις εμένα

Απο χθες που λέγαν οι δημοσιοκάφροι για το sold out που γίνεται πρώτη φορά τόσο γρήγορα σε 7 ώρες και λοιπά και λοιπά, εγώ έλεγα στον psi πως της προηγούμενη σεζόν στο Champions League είχαμε κάνει αντίστοιχα γρήγορο sold out. Ο Psi βεβαίως όπως ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, δεν με πίστευε (φταίει το ότι είμαι ξανθιά και γλυκούλα αλλά τι να κάνω).
Σε συζήτηση σε άλλο blog με τον αδελφό Laplace, ο οποίος μου θύμησε ότι δεν ήταν με ανόρθωση (όπως πίστευα) αλλά μάλλον με την Ίντερ , με ανάγκασε (αν και βαριόμουν του θανατά) να το κοιτάξω και όντως έτσι ήταν!
Sold Out σε 6 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eat my dust psi :-Ρ