Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Στράβωσε" ο Καπίνο!


Ο Στέφανος Καπίνο δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο και αυτή η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν του άρεσε, όμως απέφυγε να πει το παραμικρό.
Επειδή όμως στο sportdog έχουμε μαντικές ικανότητες , και έλεγχο του νου απο απόσταση, σας αποκαλύπτουμε το ρεπορτάζ.
Τι να έλεγε, άλλωστε, στον προπονητή που τον πήρε από την ομάδα Νέων, τον έκανε βασικό στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και έτσι έπαιξε και στην εθνική ομάδα; Εάν μιλούσε, θα έκανε κακό στην καριέρα του...
Ο 17χρονος τερματοφύλακας είναι φιλόδοξος και εγωιστής, αλλά παρά το νεαρόν της ηλικίας του ξέρει ποια είναι τα όρια που πρέπει να κινηθεί για να μην πέσει μέσα σε κάποια παγίδα.
Γι' αυτό δεν είπε κουβέντα στον προπονητή του που έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες τον άφησε εκτός ομάδας. Μέσα του μπορεί να "έβραζε", όμως ελάχιστοι στην ομάδα κατάλαβαν ότι τον πείραξε που έσπασε το σερί του χωρίς να είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.
Aλλα κανείς δεν ξεφεύγει απο τον Cerebro του sportdog
Ξέρουμε ανα πάσα ώρα και στιγμή τι σκέφτεται ο Τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.! 
Ο Φερέιρα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί στα παιχνίδια Κυπέλλου τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας που αυτήν την περίοδο είναι ο Καρνέζης.
Στο ματς με την Κέρκυρα ο Καρνέζης έπαιξε, προκειμένου να "ξεπιαστεί" και να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Το σκεπτικό του Πορτογάλου προπονητή αποδείχτηκε σωστό, καθώς ο 26χρονος γκολκίπερ ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι Κυπέλλου.


Πηγή:  Ταρό, άστρα, ψάξιμο σπλάχνων.