Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τιτανομαχία

Τιτανομαχία: Δείτε σε video την κόντρα ανάμεσα σε δύο από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής. Λόγος γίνεται για τα Bugatti Veyron και Koenigsegg CCXR. Εσείς ποιο λέτε να κέρδισε?

Σε όλα τα ματς πράσινα σκάνδαλα ,αλλά το πρωτάθλημα πως γίνεται να το παίρνετε όλο εσείς;

Πρω(κ)ταθλητής

Kαλά ρε σεις ,ούτε ένα δεν πήραμε με την αξία μας; Ούτε ένα;; 7 ματς έχουμε παίξει και στα 7 ,πράσινα σκάνδαλα;;  Πραγματικά κρίμα σε αυτούς που σας διαβάζουν ..




Η απαράδεκτη στάση της ΠΑΕ στις τιμές των εισιτηρίων. Μειώστε τες ,ΧΘΕΣ!


Το ντέρμπι μπορεί να πέρασε και το αποτέλεσμα του να μας κρατάει ακόμη στην κορυφή του πρωταθλήματος ,αλλά η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της ΠΑΕ σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και να περάσει έτσι στο ντούκου. Πόσο μάλλον ,όταν φαίνεται πως οι υποσχέσεις που έδωσε ο Γόντικας για μειωμένες τιμές στα επόμενα εντός ,θα καταλήξουν σε μεγάλο ψέμα ,αρχής γενομένης απο το ματς με τον Όφη.

Καταρχήν να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και να ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την προηγούμενη Δευτέρα (31/10) ,αναφερόμενη στον τρόπο πώλησης των εισιτήριων για το ντέρμπι με την Άεκ. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση ,οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαινόντουσαν απο 15€ έως 60€.

read more

Panathinaikos Press