Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Λίγο απ όλα τα σκατά...

Έχω πολύ καιρό να γράψω οτιδήποτε σ αυτό το blog και ο λόγος είναι ότι έχω βαρεθεί και έχω ξενερώσει, όπως και οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί θα μου πείτε, όμως δεν έχω ξενερώσει μόνο από τα χάλια την ομάδας και τα χάλια τα διοικητικά αλλά και από τον κόσμο της ομάδας. Αυτόν που σχολιάζει σε site, σε blog και γενικά οπουδήποτε.
Έχω βαρεθεί να βλέπω τριγύρω κόσμο να αναλώνεται σε ένα ατελείωτο, "εμείς τα είχαμε πεί" "όχι εμείς τα είχαμε πει πρώτοι και να εδώ και εδώ που τα λέμε" και "όχι εσείς φταίτε που υποστηρίξατε τον τάδε" , "όχι εσείς που υποστηρίξατε τον δείνα" και "Τζίγγερ θεέ πάρε την ΠΑΕ" και ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Τι είστε εσείς ρε πούστη?! Τόσο ξεκατίνιασμα? Έφυγαν οι κατίνες από τις λαϊκές και πλημμύρισαν το ίντερνετ? ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?!
Τ Ι Σ Η Μ Α Σ Ι Α Ε Χ Ε Ι ???!!!!!!! Τι σημασία έχει αν ο τάδε ή ο δείνα δεν πίστεψε τον Α ή τον Ω όταν έλεγαν το Χ ή το Ψ?
Τι σημασία έχει αν ο τάδε ή ο δείνα πίστεψε τον Α ή τον Ω όταν έλεγαν το Χ ή το Ψ? Είναι ο πρώτος ο μάγκας και ο δεύτερος ο μαλάκας? Είναι ο πρώτος ο γαμιάς της γειτονίας και ο δεύτερος το πουτανάκι του? Έχει ο πρώτος το κληρονομικό χάρισμα και να φωνάξω τον Χαρδαβέλλα και τον Λιακόπουλο? Αν το έχει το κληρονομικό χάρισμα δεν μου λέει τους αριθμούς του Τζόκερ να πάω μέσα στην διευθύντρια μου και να της πω "Άντε γαμήσου και συ και ο γρύλος σου" και να σηκωθώ να φύγω ανακουφισμένη?