Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ποιοι προάγουν τη βία - «Δεν του χρειάζεται μία Ριζούπολη του Δημητράκη»

Ποιοι προάγουν τη βία - «Δεν του χρειάζεται μία Ριζούπολη του Δημητράκη»:

Ανάρτηση που σηκώνει εισαγγελική παρέμβαση από τον χρήστη Μπάμπη Χριστόγλου στο FaceBook...

Σε λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που φέρεται πως ανήκει στον Μπάμπη Χριστόγλου, μέτοχο και παραγωγό του Sport Fm, καθώς και αρθογράφο σε ιστοσελίδες και στην εφημερίδα SportDay, γράφτηκε το εξής:

«Και τώρα που κοιμήθηκαν τα μικρά παιδιά και τα κορίτσια μία Ριζούπολη δεν του χρειάζεται του Δημητράκη»

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω.

Το ερώτημα «ποιοι είναι αυτοί που προάγουν τη βία και ποιοι παρακινούν οπαδούς σε πράξεις ποινικά κολάσιμες», απαντάται εύκολα από όποιον διάβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Υποθέτουμε πως ο ΠΣΑΤ που πάντα ευαισθητοποιείται όταν πρόσωπα του αθλητικού Τύπου παρακινούν τον κόσμο σε πράξεις βίας, θα κατακρίνει την ανάρτηση του Χριστόγλου. Φυσικά, εννοείται πως σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ήδη είχε δραστηριοποιηθεί και εισαγγελέας για να ζητήσει περισσότερες διευκρινήσεις.

* Η συγκεκριμένη σελίδα λειτουργεί στο FaceBook από το 2009, οπότε είναι αντιληπτό πως οι πιθανότητες να πρόκειται για άλλο πρόσωπο που παρατύπως χρησιμοποιεί τη φωτογραφία και το όνομα του Χριστόγλου, είναι απειροελάχιστες...

ΚΛΟΠΗ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEAZRDYw23bVBHlvjw32iKgYGkIl-otH45D8dInAtK9Vj0KHJa_X0zquVJnbza6kdhjQmUK_zSGlcgVm0hyyhvIAv4NDIuUVEc8mOe-dwjL58KA59mzKdHLAQfFfXyyqHVefdx2jRulGk/s1600/aggelopoulos.jpg
κλοπή!


"Δίκαια το πήρε!"