Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Καλύτερα να μασάς...

Καλύτερα να μασάς...:

Ο ρατσιστής δημοσιογράφος Γαβαθιώτης την πάτησε ξανά. Αποθεώνει φέτος τον Τζιμπούρ, τον παίκτη που αποκαλούσε «κουραδόχρωμο» όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ...

Μερικές φορές είναι καλύτερο να κρατάς λόγια… Ποτέ δεν ξέρεις. Τον επιθετικό του Ολυμπιακού Ράφικ Τζιμπούρ, που σήμερα αποθεώνει, κάποτε –όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ- τον αποκαλούσε κουραδόχρωμο.

Ο λόγος για τον Μανόλη Γαβαθιώτη.

«Τζιμπούρ ή Μήτρογλου» είναι πλέον το ερώτημα που βασανίζει τον -όπως όλα δείχνουν, ρατσιστή- δημοσιογράφο, ο οποίος φέρεται πως βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον Μαρινάκη και εργάζεται σε ΜΜΕ που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον χαρακτηρισμό «κουραδόχρωμος» για τον Τζιμπουρ, είχε επιτεθεί φραστικά με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και προς τον Τζιμπρίλ Σισέ, όταν τον είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Ο πρώην «πράσινος» επιθετικός είχε δηλώσει πως στόχος του ήταν να πετυχαίνει 20-25 γκολ τη χρονιά και ο Μανόλης Γαβαθιώτης είχε δηλώσει πως «νομίζει πως θα παίξει στο πρωτάθλημα των Καζαμπούμπου», ενώ στο ίδιο άρθρο στην εφημερίδα ΦΩΣ αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς «μαϊμού» τον ποδοσφαιριστή (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Και στις δύο περιπτώσεις, έρχεται να επαληθευτεί το ρητό της γνωστής διαφήμισης: «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».