Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Άτσα!!



Έλα μωρή τρέλα Αλέξανδρε!
Φαβορί η Ρόμα μωρή τρέλα Τζιόλαρε? Θα μου πεις όμως είπε ένα καλό και για τους οπαδούς ότι κάνουν καυτή έδρα.
Ο Αλέξανδρος...ο πρώην μας...φτου σου αγόραρε να μην σε ματιάσω που βρήκαν και αυτοί της Ρόμα άτομο να ρωτήσουν.
Ουστ...
( σαν τον Λεβέντη νιώθω...θ αρχίσω να κοπανάω και το γραφείο να γεμίσω νερά τον κόσμο)

(πηγή)

Γυμνά θηρία οι οπαδοί του!



Τάδε έφη ο Πάολο Μοντάλι, γενικός διευθυντής της Ρόμα ο οποίος έχει περάσει κάποια φεγγάρια από το πάγκο του βόλεϊ του γαύρου!!!
Μόνο με τον τίτλο γέλαγα μισή ώρα δλδ εντάξει δεν κρύβω ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια άτομα από τους οργανωμένους που είναι λίγο brutal (για να το πω ευγενικά) αλλά από αυτό μέχρι το γυμνά θηρία φαντάζομαι θα υπάρχει μια διαφορά...θα μου πείτε μια παρομοίωση έκανε ο άνθρωπος δεν το έλεγε και αυτολεξεί... αλλά δλδ τώρα, τι θέλει να μας πει ο άνθρωπας?
Ότι ναι μεν αυτός ο τύπος ήταν στον Ρέντη για κανα χρόνο αλλά "επικίνδυνους" όπως αποκαλεί τους οπαδούς, είδε τους δικούς μας! Αυτούς τους τύπους που τρέχουν στα προπονητήρια και δέρνουν τους παίκτες ούτε τους γνώρισε ούτε τους ξέρει έτσι? Θα μου πεις ότι εκείνη την περίοδο που ήταν στην Ελλάδα ο γαύρος στο βόλεϊ ήταν πρώτη δύναμη οπότε μόνο μ' αυτό ασχολήθηκε και τα άλλα αθλήματα τζιζ έτσι? Δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν ήξερε, δεν ρώταγε.
Εντωμεταξύ ενώ είναι γνωστή η αδελφοποίηση των οπαδών Παναθηναΐκού - Ρόμα, (απ' ότι διάβασα ρωμαίοι ήταν χθες και στο μπάσκετ μαζί με τους δικούς μας) ο Πάολο εφιστά την προσοχή στους οπαδούς της Ρόμα για το πως θα πρέπει να είναι ήρεμοι και θα την γλιτώσουν από τους επικίνδυνους οπαδούς του Παναθηναϊκού...με άλλα λόγια...ΉΜΑΡΤΟΝ ρε φίλε...πλάκα μας κάνεις?!!!!

Ουστ να χαθείς λούγκρα. (λόγω πρότερης επαφής με gay)

(πηγή)

ΥΓ. Εντωμεταξύ στη φωτό που έχουν διαλέξει όλη η εξέδρα είναι ημίγυμνη (χαχαχαχαχα)