Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Απλά Panathinaikos...

Η ΙFFHS είναι η Διεθνής Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου, είναι επίσημα αναγνωρισμένη από τη FIFA και εδρεύει στη Λειψία της Γερμανίας. Τα κριτήρια στα οποία βασίζεται η κατάταξη των ομάδων είναι οι βαθμοί που συγκεντρώνουν σε όλες τις επίσημες διοραγανώσεις που λαμβάνουν μέρος και η παρακάτω λίστα αποτελεί την κατάταξη της τελευταίας δεκαετίας, από το 2001-2010. Να τονίσουμε ότι τα εκάστοτε εθνικά πρωταθλήματα και οι διενθείς διοργανώσεις χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους.

κείμενο από gazzetta

Και η λίστα:

Τροφή για σκέψη...

Ολομέτωπη επίθεση της εφημερίδας του Μαρινάκη, κατά Βγενόπουλου...
Το είδατε πουθενά; Σε κάνα κανάλι μήπως; Όχι βέβαια, που να τολμήσουν να ασχοληθούν μ' αυτά τα φοβερά-σημεία και τέρατα-που ο εφοπλιστής Βεντούρης καταμαρτυρά σε βάρος του Βγενόπουλου. "Αν τα είχε κάνει αυτά-που κάνει ο Βγενόπουλος-άλλος θα είχε πάει προ καιρού στη φυλακή" , λέει ο Βεντούρης, κατηγορώντας το Βγενόπουλο πως...εξαπατά τους μετόχους της MIG.
Καλά, ο Τύπος σιωπά. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν πρέπει να ασχοληθεί μ' αυτή την καταγγελία;
Μέσα σ' όλα που λέει ο Βεντούρης, τον Κοσκωτά τον χαρακτηρίζει απλώς οδοντόκρεμα μπροστά στο Βγενόπουλο. Η εφημερίδα Μetro, που εξαπολύει τις βόμβες Βεντούρη κατά του Mr. MIG, ανήκει στο Βαγγέλη Μαρινάκη...


nonews-NEWS