Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

τσαπρρρρ… μιλά ου τσουπάνς! Προσχή πρόβατ!

τσαπρρρρ… μιλά ου τσουπάνς! Προσχή πρόβατ!:
Αστείρευτος πραγματικά ο τσοπάνης όταν απευθύνεται στα πρόβατά του! Από μία άποψη είναι απλά ψεύτης και γραφικός, αλλά ο τύπος είναι επικίνδυνος! Λέει συνειδητά ψέμματα και ανακρίβειες, γνωρίζοντας που απευθύνεται… σε τουλάχιστον 10.000 πρόβατα, έτοιμα να τον αποθεώσουν και να πιστέψουν ό,τι μαλακία του κατέβει στον εγκέφαλο (τον ποιον;)
Σήμερα είπε να ασχοληθεί -πάλι- με μας, λέγοντας ότι είμαστε ομαδούλα της σειράς! Και άντε, αυτό να το παραβλέψω, αλλά τα υπόλοιπα που γράφει είναι εκτός κάθε λογικής… ακόμα και των προβάτων! Προσέξτε: Οι δικοί μας αντίπαλοι παίζουν σαν κότες ενώ οι δικοί τους σκίζονται (εδώ γελάνε!), μας σπρώχνει η διαιτησία (εδώ ξεκαρδίζοντε!), και μας αβαντάρει ολόκληρο το “αντι-ολυμπιακό σύστημα” (εδώ πραγματικά λύνονται στα γέλια!) !!!
Ρε αρχιτσοπαναρά, αυτό το “σύστημα” δεν είναι που σε βγάζει πάντα πρώτο; Ή μήπως άλλαξε και αυτό ακριβώς φοβάσαι, το ότι δεν υπάρχει “σύστημα” πλέον;


Όταν το Gazzetta κάνει χιούμορ ..

Όταν το Gazzetta κάνει χιούμορ ..:

Έχουμε ξαναπεί πως πίσω απο την μάσκα της αντικειμενικότητας ,ο καθένας μπορεί να αυτο-παρουσιάζεται όπως θέλει. Μόνο που κάποιες μικρές λεπτομέρειες ,είναι αυτές που κάνουν την διαφορά ..

Το συγκεκριμένο σχόλιο και το αστειάκι για την σημερινή συμμετοχή του Καπίνου ,μόνο ως καλοπροαίρετο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Και μιλάμε για ένα site που ”νοιάζεται” για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και επικροτεί την ανάδειξη νέων παικτών απο τα φυτώρια των ομάδων.

Ο καθένας βλέπει και κρίνει ..

ΥΣ: Αλλά έτσι είναι η πουτάνα η ζωή …άλλοι -Έλληνες Μέσι- υποβαθμίζονται στις Εθνικές Ελπίδων για να τις βοηθήσουν να …αποκλειστούν και άλλοι κάνουν ντεμπούτο στα 17 τους.. Τσούζει και μεταξύ μας ,είναι λογικό..

Εδώ το link της ειρωνίας: https://www.facebook.com/gazzetta.gr/posts/10150396787859752

Τους χρωστάτε ΠΟΛΛΑ!

Τους χρωστάτε ΠΟΛΛΑ!:

Επιστολη απο τ' αδελφια του www.newspao.gr

Καλά τα Πριγκιπικά μηνύματα,ωραία η μεταγραφολογία και η πιθανότητα έλευσης του Ροναλντίνιο ΑΛΛΑ το Σάββατο παίζεται ένας ματς διαφορετικό από τα άλλα,ένα ματς που περιμέναμε μήνες για να κερδίσουμε.Tην περσινή κλοπή και τα μαθήματα…ήθους δεν τα ξεχνάει κανείς άλλωστε.

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού έχουν την μεγάλη ευκαιρία να αποκαταστήσουν όσα έγιναν πέρυσι παίρνοντας την εκδίκησή τους και κάνοντας ΞΑΝΑ ρόμπα τον αιώνιο μέσα στο σπίτι του.

Έχουν πολλούς παραπάνω λόγους για να
πεισμώσουν,να αφήσουν την ψυχή τους στο χορτάρι,όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για την κατάφορη αδικία που συντελέστηκε πέρυσι εις βάρος τους.Ας παίξουν και για τον μεγάλο αρχηγό με το νούμερο 9,τον Τζιμπρίλαρο που αηδιασμένος μετά το ματς στο Καραϊσκάκη προμήνυε την αποχώρησή του το καλοκαίρι.Θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες για την τακτική και όλα τα υπόλοιπα σχετικά με τον αγώνα,μην ξεχνάμε όμως αυτό.Δεν θέλω να φανατίσω ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις,τονίζω όμως την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Χρόνια τώρα βιώνουμε την αδικία στο πετσί μας,μετά το περσινό η εκδίκηση μια ΚΑΘΑΡΗ νίκη στον αγωνιστικό χώρο φαντάζει ένα μικρό αντίδοτο και απονομή δικαιοσύνης.Τους χρωστάτε ΠΟΛΛΑ λοιπόν,δείξτε ποιοι είστε και όπως είπε και ο μεγάλος Αργεντίνος παιχταράς Έκι Γκονζάλες,πιάστε τους από τον λαιμό…Το πραγματικό πριμ νίκης θα ναι το +5 και η χαρά που θα δώσετε στους εαυτούς σας και στον κόσμο.Να κοιτάτε την εικόνα αυτή του άρθρου και να βγάζετε…φωτιές.Καλό θα ήταν μερικές ανάλογες από περσινές εφημερίδες αλλά και φετινές να τα κολλούσε κάποιος στα πράσινα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη,πέρασε από το μυαλό μου και η ανοιχτή προπόνηση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας,αυτά θα ευχαριστούσαν εμένα πάντως…