Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Θύρας 13: κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίταςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Θύρας 13 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Το «παρών» έδωσαν αθλητές και παράγοντες, καθώς και περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Άρωμα… μπάσκετ είχε η κοπή της πίτας, καθώς παραβρέθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι Αργύρης Πεδουλάκης, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις. Οι δύο αθλητές μάλιστα ξεναγήθηκαν στο «Κάστρο» και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο που στεγάζει την «καρδιά» του Παναθηναϊκού.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν γινόταν να απουσιάζει, όπως επίσης και εκπρόσωποι από τα τμήματα μπάσκετ γυναικώμ, βόλλεϋ γυναικών και βόλλεϋ ανδρών.

Η μπύρα κυλούσε άφθονη, ο κόσμος τραγουδούσε συνθήματα και όσοι είχαν την τύχη να πάνε στη γιορτή, είναι σίγουρο πως αποχώρησαν με χαμόγελο στα χείλη.

Αν υπήρχε Τζίγγερ στη Ρόμα

Αν υπήρχε Τζίγγερ στη Ρόμα:

Υπάρχουν Άραβες λεφτάδες και Άραβες… μαϊμού. Το θέμα είναι ποιος είναι ο σωστός χειρισμός μίας ομάδας για να ξεσκεπάζει τους δεύτερους...

Πριν λίγες ημέρες ένας τύπος ονόματι Αντνάν Αντέλ Αρέφ Καντούμι συστήθηκε στη Ρόμα ως σεΐχης με εκατομμύρια να τρέχουν από τα μπατζάκια του, και με τη διάθεση να επενδύσει πολλά χρήματα στην ιταλική ομάδα, αλλά και να χτίσει γήπεδο.

Σας θυμίζει τίποτα;

Οι άνθρωποι της Ρόμα, με τη βοήθεια των ιταλικών media, ανακάλυψαν πως ο εν λόγω κύριος μένει μόνιμα σε ένα χωριουδάκι κοντά στη Περούτζια, σε ένα μικρό σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και οδηγεί ένα απλό αυτοκίνητο για να πηγαίνει στις δουλειές του.