Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ... Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων συμβαίνουν φανερά ή όχι την τελευταία 3ετία στην ομάδα. Παραμένει δεδομένη η νίκη του 

ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Απρίλη του 2008. Από κείνο όμως το σημείο, είναι άπαντες υπόλογοι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ είτε για το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να μοιάζει άκυρη ή πύρρειος αυτή η νίκη είτε για τον τρόπο με τον οποίο την διαχειρίστηκαν και την αξιοποίησαν.

"Θα μαζευτούμε 30.000 Παναθηναϊκοί"

Ο συντάκτης της επιστολής προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία οπαδοί του Τριφυλλιού ζητούν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα μίλησε σε αθλητική εφημερίδα.
Προ ημερών, λοιπόν, εστάλη στα γραφεία του Παναθηναϊκού μία επιστολή με την οποία απλοί φίλαθλοι της ομάδας ζητούσαν να γίνει ΑΜΚ έτσι ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν μετοχές και να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο. Ο εμπνευστής αυτής της κίνησης ονομάζεται Γιώργος Βαλάσης.
Ιδού η επιστολή: