Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πρασινοφρουρός

Ορίστε και ολόκληρο το δημοσίευμα του Πρασινοφρουρού

Update , Στα λόγια μου έρχεσαι....

Την ώρα που έγραφα τα προηγούμενα δεν είχα δει ένα άρθρο στο sportdog στο οποίο λέει μεταξύ άλλων και για την επίθεση στον Πατέρα από τον Πρασινοφρουρό γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι ο Δημητράκης έχει λυσσάξει για την προεδρία...

«Ο Πατέρας -δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον ίδιο- είναι αιχμάλωτος του χειρότερου μειονεκτήματος ενός ανθρώπου. Της ματαιοδοξίας. Ο Πατέρας έχει κόψει από την αφίσα Παναθηναϊκός νταμπλούχος Ελλάδος 2009/10 της δύο τελευταίες λέξεις και τη σεζόν και τις έχει βάλει κάτω από τη φωτογραφία του. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, για τη λεζάντα, χθες έκανε στον Τζίγγερ όσες υποχωρήσεις δεν έχει κάνε κανείς… διορισμένος πρόεδρος στην ιστορία της ΠΑΕ, ώστε να συνεχίζει να… προεδρεύει.

(…). Είπαμε το θέμα είναι να λέγεται πρόεδρος της ΠΑΕ. Ακόμη και αυτός ο τίτλος πλέον είναι μικρότερος και από τον πιο κοντό νάνο από αυτούς που έκαναν παρέα στη Χιονάτη στο παραμύθι. Όπως αυτό που ζει ο Πατέρας τον τελευταίο χρόνο. Και από εκεί που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του, τον έμαθε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ή νομίζει πώς τον ξέρει. Γιατί αυτόν, τον πρώην «κολλητό» του Τζίγγερ, εν συνεχεία "αδερφό" του Βγενόπουλου και πλέον ξανά κολλητάρι του μεγαλομετόχου, καλό είναι να μην τον μάθουμε ποτέ. Από δαύτους έχει γεμίσει η πιάτσα. Και ειδικά ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τον έφαγε στη μάπα πολλά χρόνια. Τα πιο πέτρινα στην ιστορία ρου μεγαλύτερου συλλόγου του πλανήτη…».

(ολόκληρο άρθρο)

Στα λόγια μου έρχεσαι...

Χθες το απόγευμα που είχα πάει μια βολτίτσα από τους γονείς, είδα τον πατέρα μου με την Πράσινη και του την έλεγα που διαβάζει την παλιοφυλλάδα που το χει ξεφτιλήσει πια κλπ κλπ, πάνω κάτω αυτά που λέμε και από δω.
Έχω στο σπίτι κρατημένα (στο πισι του psi) και κάτι αποκόμματα της πράσινης και του derbιου από την προηγούμενη βδομάδα για να γράψω ένα θεματάκι σχετικά με την διοίκηση αλλά δεν έβρισκα την όρεξη να τ αρχίσω . Είδα χθες και τα περι συνάντησης Τζίγγερ - Πατέρα και σκέφτομαι, η ξανθιά, για κάτσε να δω τι θα γραφτεί και βλέπω αυτό...


πάω να δω και της Derby και βλέπω αυτό...



και θυμάμαι μια καθηγήτρια που είχα στο proficiency και μου έλεγε να σκέφτομαι στ' αγγλικά και σκέφτομαι "What the fuck, guys?"
Δηλαδή εντάξει...να βλέπουμε τις εφημερίδες των γαύρων να κλαίγονται για την διοίκηση και τα πεπραγμένα της χρονιάς έχει λογική όταν εκεί που είχαν καλομάθει με την πουστιά να είναι πρώτοι , φέτος θα τερματίσουν, λογικά, πέμπτοι.
Αλλά να βλέπουμε τις εφημερίδες της Νταμπλούχας ομάδας η οποία θα πάει απευθείας στους ομίλους του Champions League να κλαίγονται και ή να κατηγορούν την εν ενεργεία διοίκηση της ομάδας δεν ξέρω εσάς εμένα μου φαίνεται αφ' ενός αφύσικο και αφ' ετέρου τρελή παπαριά.
Δηλαδή οκ ο Δημητράκης καίγεται να μπει ο Παυλάρας πρόεδρος (που ο κόσμος τον σέβεται και τον αγαπά) ώστε να μπορέσει να συρθεί και αυτός (που ο κόσμος δεν τον σέβεται και σαφώς δεν τον αγαπά) δίπλα μπας και μπορέσει να πάρει σειρά.
Ο ΠΑ ΠΑ ΡΑΣ ο Γκότζος τι θέλει από της ζωή μας? Οκ ο Τζίγκερ πρέπει να ψιλοσπάστηκε που μέσα σε 2 χρόνια η ομάδα άλλαξε τελείως τρόπο αντιμετώπισης, ψυχολογία, δεν ξέρω πως να το πω αλλά είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει επίπεδο. Σπάστηκε όμως σίγουρα περισσότερο που βγήκαν λεφτά από τα ταμεία και για την χρονιά 2009-2010 υπάρχει αυτό το έλλειμμα των 5 μυρίων που λένε. Το οποίο έλλειμμα εύκολα θα καλυφθεί απο την μία με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και από την άλλη με τα λεφτά του cl αλλά και των παικτών προς διώξιμο.
Αλλά ξαναρωτώ ο Γκότζος ΤΙ ΘΕΛΕΙ?????!!!!! Έχασε τις χορηγίες ? Του είπε ο Τζίγγερ πως κομμένα τα λεφτά για την derby, πούλα και κανα φύλλο? Φταίει το ότι έχασε τις δημόσιες σχέσεις και επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα και μια σωστή ανακοίνωση σ αυτή την ομάδα? Φταίμε μετά εμείς αν πάμε από κει και του το κάνουμε καλοκαιρινό?

Φταίω εγώ μετά που δεν θέλω ν αγοράζω καμία εφημερίδα? Εσάς σας άρεσαν αυτά τα πρωτοσέλιδα? Τα πρωτοσέλιδα της προηγούμενης βδομάδας? Της προ-προηγούμενης?
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?
Καμιά εφημερίδα ρε! Να τις κλείσουν όλοι αφού δεν μπορούν να είναι σωστοί. Που θα κάθομαι εγώ να πληρώνω τον κάθε ψευτοπαναθηναϊκό για να μου βρίζει την ομάδα...ΟΥΣΤ...