Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παίζουμε κρεμάλα;

Παίζουμε κρεμάλα;:

Αγαπημένος «καρπαζοεισπράκτορας» των ευρωπαϊκών καφενείων με 10 γράμματα. Ποιος είναι, ποιος είναι;  Ο _  _  _  _  _  _  _  _ Σ


Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει με κάτω τα χέρια από τη Μάριμπορ και η εφημερίδα GOAL κυκλοφορούσε με μία εμετική γελοιογραφία που απεικόνιζε τον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα σε κρεμάλα και έγραφε: «Ευρωπαίος, 13 γράμματα. Ποιος είναι, ποιος είναι». Όλο το συσσωρευμένο κόμπλεξ ετών σε ένα πρωτοσέλιδο!

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα το πόρισμα του μιντιακού συστήματος ήταν πως «ο Παναθηναϊκός μίκρυνε» επειδή είχε χάσει με 2-0 από την «διαλυμένη, με προβληματική άμυνα, Μάλαγα», σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε λήξει με πιο ευνοϊκό για το Τριφύλλι σκορ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός του Μίτσελ δέχτηκε με κάτω τα χέρια τρία γκολ από μία ομάδα πολλές κλάσεις κατώτερη από τη Μάλαγα.

Για την ιστορία η Μάλαγα είναι, μετά από 23 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα 4η στη βαθμολογία, ενώ η Λεβάντε 9η. Η Μάλαγα έχει την καλύτερη άμυνα της Ισπανίας με 0.91 γκολ ανά αγώνα (ναι αυτή η ομάδα που οι «φωστήρες» έλεγαν πως έχει… προβληματική άμυνα) και την 5η καλύτερη επίθεση της Λα Λίγκα.

Η διαφορά τερμάτων της Μάλαγα είναι +15, ενώ της Λεβάντε -6.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν οι «φωστήρες» θα καταπατήσουν και στην περίπτωση του ΟΣΦΠ κάθε κώδικα δεοντολογίας και αν θα δούμε αυτή τη φορά κρεμασμένο τον Μίτσελ, ώστε να δικαιολογούνται στη συνέχεια οι Βεργήδες (που δεν είχαν καν την ευθιξία να ζητήσουν ένα συγγνώμη) με Αριστοφάνηδες και σάτιρες...