Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Είναι φίνα τα κορίτσια...

Σήμερα χαίρομαι για πολλούς λόγους άσχετους μεταξύ τους (αλλά απ' την άλλη εγώ είμαι χαζό παιδί χαρά γεμάτο).
Ένας όμως από τους λόγους που με κάνει να χαίρομαι είναι ότι σήμερα έχει βόλεϊ γυναικών, είναι στις 19:00 το δείχνει η Nova και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη δουλειά να κάνω. Μετά από πολύυυυυ καιρό έχω πλέον την δυνατότητα να κάτσω χαλαρά και άνετα και να απολαύσω ένα αγώνα βόλεϊ.

Οπότε πολύ το ευχαριστιέμαι





Επιπλέον σήμερα έχουμε και basketball με την Barcelona. Πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι...ελπίζω όμως να παίξουμε πολύ σοβαρά και ν ανέβουν τα ποσοστά ευστοχίας μας και να είναι αυτό το παιχνίδι η μεγάλη επιστροφή της ομάδας.
Χθες κάπου διάβασα ότι ο Ricky Rubio πάλι βραβεύτηκε σαν ο καλύτερος νεαρός παίκτης (ή κάτι τέτοιο) από την FIBA.
Αααα ένα κάρφωμα στη μάπα του Λάκοβιτς θα ήθελα παρακαλώ!!!! Και μια τάπα αν γίνεται παρακαλώωωωω..

Η κατηγορία Μύγας

Η κατηγορία μύγας είναι μια πολύ special κατηγορία για μένα. Σ' αυτήν μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι και όλες οι καταστάσεις οι οποίες ταιριάζουν με την έκφραση "έκανε κ' η μύγα κώλο κ' έχεσε τον κόσμο όλο" .
Χθες (που εγώ βαριόμουν να κουνήσω τα χέρια μου και δεν ήθελα να γράψω τίποτα) ο enterprise μου έστελνε mailια
και μου έλεγε "μα καλά δεν θα γράψεις τίποτα?!" αλλά πω πω δεν ήηηηθελααα άλλο πράγμα. Αφού αυτά τα mailια με τα links και τα πράματα ούτε που τα κοίταξα...
Σήμερα που τα δάχτυλα μου τα έχει πιάσει λογοδιάρροια, είπα να ρίξω μια ματιά και είδα ότι μου έλεγε για τις δηλώσεις Μπασινά και Γκέκα και Λιβαθηνού (οι δύο τελευταίοι αλληλοδηλώνονταν λες και παίζανε χαρτιά). Αυτό που έλεγε και στα mailια του ο psi είναι ότι "κοίτα πως είναι τα πράγματα ρε φίλε, τώρα που γαμάει και δέρνει η ομάδα (ο psi μιλάει έτσι όχι εγώ) βγαίνει ο κάθε πουθενάς που τον θυμήθηκαν και λέει την παπαριά του"
Που το θυμήθηκε τώρα ο Αγγελάκος ο Μπασινάς να βγει και να πει την πίκρα και το παράπονο του που δεν τον αγαπάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και τον βρίζουν! Δηλαδή έλα μπιμπ μπιπ στον τόπο σου μην πάει κανα άλλο (που έλεγε και μια παλιά φίλη μου). Τι μας νοιάζει βρε Αγγελάκο αγόρι μου αν έχεις ψυχολογικά προβλήματα που δεν σ' αγαπάμε. Εμένα προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνεις. Δεν με νοιάζει τι σόι παίκτης ήσουν ή και είσαι, για κάποιο λόγο μου είσαι αδιάφορος. Οπότε και τα ψυχολογικά σου τα περνάω στο ντούκου. Κάτσε όμως Αγγελάκο και σκέψου γιατί δεν σε θέλουν ούτε οι γαύροι (που με λίγο μπλα μπλα όπως συνήθως θα δέχονταν ακόμα και τη Σάσα Μπάστα για τερματοφύλακα) ούτε τρελαίνονται μαζί σου οι φίλοι της ΑΕΚ (ειδικά τώρα που τους πούλησες εν μια νυκτί χωρίς να σε νοιάζει για να φύγεις) οπότε άντε κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός και άσε μας στην ησυχία μας και στο +6 μας.



Ο άλλος μύγας στη συνέχεια ο Θεοφάνης Γκέκας, τώρα οι δημοσιογράφοι παίρνουν διάφορες συνεντεύξεις, όλως τυχαίως αυτές τις μέρες έχουν πάρει μόνο από παίκτες που δεν έχουν φύγει χαρούμενοι από τον Παναθηναϊκό (δυστυχώς υπάρχουν μπόλικοι) και ο χαμηλών τόνων Φάνης έδωσε την δική του.
Αυτό ο άνθρωπος δεν είναι καθόοοοολου ψώνιο! Καθόοοοολου σας λέω...
Κοιτάτε απόσπασμα τώρα

Νιώθεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το όνομά σου μόνο και μόνο για να αποδειχθεί ότι κάποιες ομάδες προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές;

«Εντάξει, το έχω συνηθίσει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο χρησιμοποιείται το όνομά μου, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Ισως πρέπει να ερωτηθούν οι δημοσιογράφοι που τα γράφουν...».

Εντάξει, αλλά και οι δημοσιογράφοι δεν ξυπνούν ένα πρωί και αποφασίζουν να γράψουν από το μυαλό τους...

«Αν υπάρχει σχετική πληροφόρηση, ειλικρινά δεν το ξέρω. Όπως εξάλλου δεν μπορώ να γνωρίζω από πού πηγάζουν τέτοιου είδους σενάρια. Ίσως από την επιθυμία των οπαδών της εκάστοτε ομάδας. Η ουσία είναι ότι σοβαρή πρόταση από ελληνική ομάδα δεν μου έχει γίνει».
(πηγή)

Δεν ξέρω...μπορεί να φταίει που είμαι και γω σπαστικιά, ή δεν ξέρω και γω τι αλλά αυτό το "Ισως από την επιθυμία των οπαδών της εκάστοτε ομάδας." να...μου ήρθε κάπως βρε παιδί μου...σαν να κάθονται τώρα οι δικοί μας οι φίλαθλοι ή οι αλλόθρησκοι και ν' αναστενάζουν και να λένε "αχχχχ έναν Γκέκα να είχαμε τώρα..." και το ακούει ο περαστικός αρχιδημοσιογράφος και λέει ώπα τι λέτε να γράψουμε ότι έρχεται στην χ, ψ ελληνική ομάδα?
Άρα φταίνε οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι και σε καμία (σε καμία) περίπτωση δεν φταίνε οι μανατζαρέοι των παικτόνενε που θέλουνε να τους ανεβάσουν το κασέ τους. Όχι καλέ! Αφού το λέει ο άνθρωπος! Δεν ξέρει ποιός τα λέει αυτά.

Από την άλλη μεριά είναι κοινό μυστικό μεταξύ του Φάνη και της ομάδας για το ποιός τον έδιωξε από την Πανάθα.
Ο δημοσιογράφος τον πιέσε αλλά ο Φάνης δεν έβγαλε άχνα "Ξέρουν καλά όλοι στον Παναθηναϊκό σε ποιον αναφέρομαι" είπε μόνο με πόνο. Όμως δεν παρέλειψε να μας πει πόσο τον πόνεσε η ομάδα όταν θέλησε να τον δώσει δανεικό στον Μπαοκ "Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι με ενέπλεξε σε μια ανταλλαγή, ενώ δεν έκανε συζήτηση για μεταγραφή. Ήταν πολύ κακή επιλογή να μου πουν ότι θα παραχωρηθώ δανεικός. Πραγματικά με πλήγωσαν." Εκεί νομίζω ότι δάκρυσε γιατί βλέπω λίγο τα γράμματα στο δημοσίευμα μουτζουρωμένα...

(δεν βρήκα φωτογραφία πληγωμένη, σε όλες χαρούμενος ήταν)

Μετά απ όλα αυτά βγήκε ο αγαπημένος μας "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" και επίσης "κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα (μεγάλη η χάρη του" εκείνης της περιόδου για να μας απαντήσει σε αυτό που κατονόμασε ο Φάνννης λέγοντας καθαρά "Ξέρουν καλά όλοι στον Παναθηναϊκό σε ποιον αναφέρομαι"
Μάθαμε από τον κύριο Λιβαθηνό ότι ο Φάνννης μάλλον ευνοούσε τον Βέλιτς (ή και τον Λιβαθηνό που τον βοήθησε να ρθει και να φύγει, είμαι ξανθιά δεν κατάλαβα) αλλά αντιθέτως τον Φάνννη δεν τον ήθελε ο Μπάκε γιατί ποιός ξέρει τώρα γιατί. Επειδή λοιπόν ούτε ο κύριος Λιβαθηνός ξέρει τι έψαχνε ο Μπάκε λέει απλά "Ήταν μία απόφαση του τότε προπονητή (σ.σ. του Χανς Μπάκε) με την οποία εγώ τότε δε συμφωνούσα και του το είχα πει. Ο προπονητής, όμως, επέμενε. Ήθελε έναν ψηλό σέντερ φορ από τη βόρεια Ευρώπη, στο τέλος όμως πήραμε τον Σαλπιγγίδη"
(πηγή)




Προσέξτε πολύ την τελευταία φράση που είναι όλα τα λεφτά!!! Η παράνοια της π.π. εποχής του Παναθηναϊκού (π.π. προ πολυμετοχικότητας) έναν ψηλό σέντερ φορ...και πήραμε τον Σαλπιγγίδη (χαχαχαχαχαχαχαχαχα)
Εγώ τον Σάλπι τον αγαπώ πάντως. (σαν ποδοσφαιριστή psi μου τι κάνεις εκεί? Άσε κάτω το πριόνι σε παρακαλώ)


ΥΓ μου το έχει κολλήσει ο psi από το πρωί Deathklok Awaken

Το Sold Out θα αργήσει ακόμα...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που πολύ ευγενικά μας έστειλε ο enterprise, πριν ένα '15 στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν ήταν πάνω από 60 άτομα.
Άρα το αναμενόμενο sold out δεν θα γίνει άμεσα (όπως γινόταν πέρσι) αλλά φαντάζομαι θα γίνει μέσα στις επόμενες 2 μέρες. Μην ξεχνάμε ότι το Europa League στην συνείδηση του κόσμου είναι πολύ υποτιμημένο σε σχέση με το Champions League και κάτι τα λεφτά που θα χαλάσουν για το τριήμερο, κάτι ο καιρός που είναι λίγο κρύος και λίγο βροχερός και λίγο μπλιάχ, αργούν να το πάρουν απόφαση.

Στο gazetta είδα αυτή τη φωτό που μπορεί να είναι και καινούργια και επειδή χάρηκα (όπως λέει και ο enterprise χαίρομαι με τα απλά καθημερινά πράγματα) σας την δείχνω μήπως και την χάσατε.

Πανάθα Πόλο


Το πόλο του Παναθηναϊκού είναι για μένα σαν το σκάκι... ήξερα λίγα πράγματα κάποια στιγμή και τώρα δεν θυμάμαι τι κινήσεις κάνει το πιόνι και πόσο συχνά πηγαίνει 2 τετράγωνα.
Παρόλα αυτά ξέρω ακόμα ότι ο μισητός αντίπαλος τα τελευταία χρόνια έχει την καλύτερη ομάδα και κάτι ευρωπαϊκά κύπελλα αν δεν κάνω λάθος.
Χθες το απόγευμα που έκανα κάτι δουλειές στο σπίτι (σαν καλή νοικοκυρά που είναι δούλα και κυρά) είδα ότι χάναμε (από τον μισητό) 1-6 ή κάτι τέτοια και σκέφτηκα ωχ ρε γαμώτο πόσα θα φάμε ακόμα...

Μερικές ώρες αφού τελείωσε ο αγώνας είδα , τυχαία και πάλι, ότι χάσαμε 7-9!!!! Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα (που την ομάδα πόλο την είχα λίγο σαν τα μικρά μας που τα προσέχουμε και τ αγαπάμε αλλά δεν είναι και πολύ καλοί ακόμα σ αυτό που κάνουν) ήταν πολύ καλό το ότι το γυρίσαμε κάπως το ματς και το φτάσαμε στην διαφορά των 2 γκολ μόνο!

Οπότε μπράβο, μπράβο και μπράβο στους πολίστες μας.

ΥΓ. ο προπονητής του πόλο είναι μεγάλη φάτσα ε?!


Εισιτήρια για Ρόμα

Απο πέρσι που έγινε το πολυμετοχικό σχήμα και ο κόσμος χάρηκε και αγκάλιασε το εγχείρημα του Παναθηναϊκού και αρχίσαν τα μεγάλα sold out, σε κάθε σημαντικό αγώνα της ομάδας, βλέπω στα site την ίδια φωτό από πέρσι το καλοκαίρι



Ο κόσμος περιμένει με τα κοντομάνικα του, τα σορτσάκια του, τα καπελάκια και τον ντάλα ήλιο για ένα εισιτήριο.
Έχει πλάκα και το γεγονός ότι τα μισά site, αφήνουν στο φλου το αν η φωτό είναι παλιά ή καινούργια.
Επειδή λοιπόν δεν μπορείτε να έχετε σωστή ενημέρωση θα σας ενημερώσω εγώ.
Λοιπόν στις 09:30 το πρωί στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είχε πάρα πολύ κόσμο. Η διέλευση από το πεζοδρόμιο μπροστά στα εκδοτήρια ήταν αδύνατη και έπρεπε να κατέβεις στον δρόμο για να περάσεις.
Πάντως με καμία κυβέρνηση δεν ήταν ο ίδιος όγκος κόσμος που ήταν πέρσι στα παιχνίδια champions league.

ΥΓ. Παρακάλεσα τον ρεπόρτερ enterprise σε καμιά ώρα που θα βρίσκετε στο σημείο να μας ενημερώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κόσμος για να μην μας κοροϊδεύουν τα site.

Γαύροι & Λαυράκια

Το είδα προχθές αλλά βαριόμουν ουυυυυ τόσο πολύ δεν φαντάζεστε...και χθες το ξαναθυμήθηκα αλλά βαριόμουνα ακόμα πιο ουυυυυ οπότε δεν ασχολήθηκα...
Σήμερα όμως η απορία μ' έπνιγε και δεν μπορούσα άλλο. Αυτό το πρωτοσέλιδο το προχθεσινό της "Γάτας" δλδ ...δεν μπορώ να καταλάβω...
Φταίει ότι μιλάει για την ομάδα του λιμανιού και σου λέει , γαύρους τους φωνάζουν να μην φέρουν κανα ψαρικό ακόμα?
Πλησιάζει και η Καθαρά Δευτέρα και η Σαρακοστή , σου λέει , όλο γαύρο γαύρο νισάφι πια! Οπότε, σου λέει, πιάσε ένα λαβράκι έτσι γι' αλλαγή. Όχι λαβράκι ότι κι ότι μόνο νέο λαβράκι Λάτιν... Λαβράκι Λάτιν η σίγουρη επιλογή, για σας και για την οικογένεια σας.