Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

O «πολυπριγκιπικός» έγινε... «παραμύθι του Τσάκα»

O «πολυπριγκιπικός» έγινε... «παραμύθι του Τσάκα»:

Το ζήσαμε και αυτό. Το Goal ξαφνικά, μετά από ενάμιση χρόνο πριγκιπιάδας, κάνει λόγο για «παραμύθι του Τσάκα» και για πριγκιπικό «φιάσκο»…

Σα να μην τρέχει τίποτα, το Goal, το έντυπο που στήριξε όσο λίγα Μέσα την αραβική φαρσοκωμωδία, στην ουσία παραδέχεται πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του! Χαρακτηρίζει για την ακρίβεια ως «παραμύθι του Τσάκα» την ιστορία που η ίδια εφημερίδα συντηρούσε στον αφρό με καθημερινά πρωτοσέλιδα επί σειρά μηνών.

«To “Goal” αποκαλύπτει πως ο Αλαφούζος υφίσταται τις συνέπειες του “παραμυθιού Τσάκα”, καθώς ανά πάσα στιγμή αναγκάζεται να ακούει και να περνά από κόσκινο προτάσεις για τον ΠΑΟ», προλογίζει η εφημερίδα σημερινό (27/2) θέμα των Κώστα Μανωλιουδάκη και Κώστα Γουλή.

Γράφει λοιπόν η εφημερίδα:

«Ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνουν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ορισμένες εκ των οποίων θυμίζουν το φιάσκο της υπόθεσης με τους... πρίγκιπες του Τσάκα κι άλλες μπορεί πράγματι να είχαν καλές προθέσεις, αλλά επί της ουσίας αποδείχθηκαν προτάσεις... ταλαιπωρίας».

Τελικά η υπόθεση που κάποτε «σοβάρεψε» αποδείχτηκε «φιάσκο» και ο «πολυπριγκιπικός» μεταμορφώθηκε σε… πρίγκιπες του Τσάκα (με τα αποσιωπητικά πριν τη λέξη πρίγκιπες σε ρεπορτάζ του Goal να χτυπάνε κάπως περίεργα στο μάτι).


Scripta Manent