Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σωτήρης Νίνης

«Αν δεν προλάβω τον Νίνη, θα τον ονειρευτώ». Μία μελαγχολική ιστορία

20 Απρ, 14:21 Από Γιώργος Κτενάς

«Αν δεν προλάβω τον Νίνη, θα τον ονειρευτώ». Μία μελαγχολική 
ιστορία
Τον ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν ο Σωτήρης Νίνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες, κρατώντας μάλιστα ως επτασφράγιστο μυστικό τη συγκινητική ενέργειά τους.
Συγκεκριμένα μία οικογένεια από την Κύπρο, της οποίας το οχτάχρονο αγοράκι έπασχε από την επάρατη νόσο, ζήτησε από τους «πράσινους» να συναντήσει τον Σωτήρη Νίνη που ήταν ο αγαπημένος του παίκτης από τον Παναθηναϊκό.

«Αν δεν προλάβω να δω τον Νίνη, θα τον ονειρευτώ», είχε πει στους γονείς του ο οχτάχρονος, όπως ανέφερε μέσα από τη συχνότητα του «SentraFM» πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Βέργης, με τον Νίνη να μεταβαίνει τελικά στην Κύπρο και να περνάει μαζί του μία ολόκληρη ημέρα. Δυστυχώς σήμερα το πρωί το παιδί έχασε τη μάχη.

Το ήθελε πολύ ο Νίνης

Ο sportdog έψαξε το θέμα, αφού η οικογένεια πλην του Σωτήρη Νίνη ευχαριστεί και τους Κώστα Αντωνίου και Γρηγόρη Παπαβασιλείου που ασχολήθηκαν ενεργά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Γ. Παπαβασιλείου, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», μας ενημέρωσε (δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση) ότι το περιστατικό έγινε πριν από 20 ημέρες και με τους «πράσινους» μίλησε ο θείος του οχτάχρονου. Ο Σωτήρης Νίνης έδειξε από την πρώτη στιγμή τη μεγάλη επιθυμία του να πραγματοποιήσει το όνειρο του μικρού θαυμαστή του, ο οποίος τελικά είχε τη μεγάλη χαρά να περάσει 24 ώρες με το ίνδαλμά του.

 Μπραβο ρε μαγκα....