Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σύλληψη οπαδού για ναρκωτικά

Σύλληψη οπαδού για ναρκωτικά:
15:16 | 21-03-2012
Συνελήφθηκε για διακίνηση ναρκωτικών ένας από τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Σύμφωνα με την αστυνομία έγινε έφοδος στον Πειραιά σε σπίτια όπου και βρέθηκαν ναρκωτικά.

"Δημοσιογραφία" (;) που σπάει κόκκαλα ..

"Δημοσιογραφία" (;) που σπάει κόκκαλα ..

Η ατιμωρησία της Ριζούπολης ,της Ν.Σμύρνης ,της Λαυρίου, του Καραϊσκάκη και των σκανδάλων,πως περιμένετε να μην γεννάει αίσθημα αδικίας;

Η ατιμωρησία της Ριζούπολης ,της Ν.Σμύρνης ,της Λαυρίου, του Καραϊσκάκη και των σκανδάλων,πως περιμένετε να μην γεννάει αίσθημα αδικίας;

21/03/2012 – Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ ζήσαμε όλοι μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας. Ένας αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ, μία διακοπή που βλάπτει μόνο τον Παναθηναϊκό και κανέναν άλλο. Από χθες το μεσημέρι ακούμε στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι οι οργανωμένοι φταίνε για τα επεισόδια, ότι αυτοί φταίνε για όλα και ότι οι σύνδεσμοι εκτρέφουν τη βία. Τελικά, η υποκρισία και ο θεατρινισμός ορισμένων που δήθεν κόπτονται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει όρια. Αυτών που θέλουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μόνιμα θύματα και συνεχώς να απολογούνται. Είναι οι ίδιοι που προκαλούν συνεχώς τον κόσμο με τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποδόσφαιρο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, είναι αυτοί που λόγω της ανυπαρξίας της διοίκησης της ομάδας μας ασελγούν εις βάρος μας εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς, έχουμε να δηλώσουμε σε όλους ότι δεν γεννηθήκαμε θύματα και ότι στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός.
Αναφορικά, με τα γεγονότα της Κυριακής, δεν έφθαναν τα όσα προηγήθηκαν εις βάρος της ομάδας μας τους προηγούμενους μήνες (άδικη τιμωρία της έδρας, διαιτητικά λάθη, μεταθέσεις αγώνων και αναβολές αγωνιστικών για να ευνοηθεί η βρωμερή ομάδα του λιμανιού, δακρυγόνα στη Λειβαδιά, επιθέσεις στον κεντρικό σύνδεσμο), εκτός από όλα αυτά εκτιμούμε ότι υπήρχε για την Κυριακή που μας πέρασε ένα οργανωμένο σχέδιο για να γίνουν τα επεισόδια που μόνο μία ομάδα βολεύουν. Σχέδιο ενορχηστρωμένο από τα γνωστά κέντρα-παράκεντρα που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό, εκπονημένο από υψηλόβαθμους αξιωματούχους που τώρα νίπτουν τας χείρας τους, καλυπτόμενοι από λαλίστατους εκπροσώπους τύπου. Και για να μην μακρηγορούμε έχουμε να δηλώσουμε ότι ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. Κανείς άλλος δεν μας βοήθησε να αποτραπούν και να σταματήσουν αυτά που για όλοι τώρα μας κατηγορούν.
Συγκεκριμένα:
1. Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μας επισημάναμε σε όλα μας τα μέλη να μην απαντούν σε καμία πρόκληση της αστυνομίας για το καλό της ομάδας και πριν από το ντέρμπι και πριν το παιχνίδι της Λειβαδιάς.
2. Πριν από το παιχνίδι στη Λειβαδιά επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ και τους ενημερώσαμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα θα προκαλούσαν και θα χτύπαγαν τον κόσμο, θα έκαναν χρήση χημικών ώστε να τιμωρηθεί η ομάδα, όπως και έγινε.
3. Μετά την αναίτια επίθεση της αστυνομίας στον κεντρικό σύνδεσμο, για να μην γενικευτεί η ένταση, βρεθήκαμε μέσω του δικηγόρου μας με τον αρχηγό της ΓΑΔΑ, ώστε να εκτονωθεί το κλίμα.
4. Τις επόμενες μέρες ενημερώσαμε την ΠΑΕ ΠΑΟ, ότι λόγω του φορτισμένου κλίματος θα έπρεπε να ζητήσει την αναβολή του αγώνα για μία άλλη ημερομηνία. Τους ανακοινώσαμε, μάλιστα, ότι όλος ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και δεν μπορούν μόνοι τους οι σύνδεσμοι να διαφυλάξουν την ήρεμη διεξαγωγή του αγώνα. Ακόμα, τους επισημάναμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η αστυνομία θα κρατούσε ίδια και πολύ χειρότερη τακτική από τη Λειβαδιά ώστε να γίνουν επεισόδια και να διακοπεί ο αγώνας. Ζητήσαμε, μάλιστα, να μην υπάρχουν διμοιρίες έξω από τις θύρες μας, κάτι που φυσικά δεν έγινε.
5. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον κόσμο από το να συγκρούεται με την αστυνομία, κάτι που δεν ήταν πάντα δυνατό αφού οι εστίες των επεισοδίων ήταν πάρα πολλές.
Τι άλλο έπρεπε να κάνουμε; Η ΠΑΕ ΠΑΟ που ήταν ενημερωμένη σε όλες τις περιπτώσεις τι ενέργειες έκανε ώστε να μην πραγματοποιηθούν τα σχέδια που είχαμε πληροφορηθεί; Ο υπεύθυνος ασφαλείας μας (που θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί) γιατί ήταν κρυμμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο αντίστοιχος της ομάδας του λιμανιού ήταν μέσα στο ταρτάν και έδινε οδηγίες; Ο κύριος Μπιτσαξής γιατί δεν ανέβαλε τον αγώνα αφού είχε πληροφορηθεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γινόταν το ντέρμπυ; Γιατί αντίθετα, ανέβαλε το αεκ – οφη και το οσφπ – οφη; Μήπως γιατί κάποιοι του είπαν να πράξει κατ ‘αυτόν τον τρόπο; Τα γεγονότα της Κυριακής μας θυμίζουν τα γεγονότα της Ριζούπολης, όπου η ομάδα χωρίς διοίκηση, οδηγήθηκε σαν πρόβατο επί σφαγή με οργανωμένο σχέδιο. Αττικάρχης, μάλιστα, τότε ήταν ο τωρινός υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας του λιμανιού που προχθές έδινε οδηγίες στο ΟΑΚΑ. Απλά, τώρα έγιναν στην έδρα μας…

Φυσικά, αυτά που ζήσαμε μέσα και έξω από το γήπεδο από πλευρά της αστυνομίας την Κυριακή, δεν έχουν ξαναγίνει, ποτέ και σε κανένα άλλο ελληνικό γήπεδο. Από τις τέσσερις το μεσημέρι, χιλιάδες αστυνομικοί που είχαν έρθει ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη, βάραγαν και τρομοκρατούσαν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ με σκοπό να τον εξαγριώσουν και αυτός να κινηθεί εναντίον τους. Χτύπαγαν με τα γκλομπ στο κεφάλι και με τις ασπίδες τους όποιον δεν τους άρεσε εμφανισιακά, δεν άφηναν τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια αφού τα μέτρα ήταν μπροστά από αυτά, έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις, αναφερόμενοι ακόμα και σε νεκρούς, ψέκαζαν και πέταγαν χημικά προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμη συλλάμβαναν άτομα χωρίς κανένα λόγο φορτώνοντας τους κατηγορίες, πέταγαν κάτω παιδιά και τα κλοτσούσαν στο κεφάλι, στους προελέγχους έσκιζαν εισιτήρια απλών φιλάθλων, πέταγαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε ευθεία βολή ανάμεσα από τα κεφάλια του κόσμου, εισέβαλαν στη θύρα 1, χωρίς κανένα προφανή λόγο πετώντας δακρυγόνα, μοτοσικλετιστές της Δίας μπήκαν ανάμεσα στα πούλμαν της επαρχίας και χτύπαγαν αδιακρίτως τον κόσμο καθώς και άλλα πολλά που δεν μπορούμε να τα περιγράψουμε σε μία ανακοίνωση. Είναι οι ίδιες τακτικές που χρησιμοποιούσαν τόσο καιρό στο Σύνταγμα και στις πορείες των διαδηλωτών και που όταν εμείς τα λέγαμε κανείς δεν μας πίστευε. Τέλος, μετά το εξηκοστό λεπτό μπήκαν στο γήπεδο και ουσιαστικά προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα με τις προκλήσεις και τις χειρονομίες τους. Όλο το γήπεδο αγανάκτησε προχθές με τη συμπεριφορά της αστυνομίας, όχι μόνο οι οργανωμένοι. Όποιος έβγαινε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ έβλεπε κόσμο από όλες τις θύρες και όχι μόνο από αυτές των οργανωμένων να βγαίνουν έξω και να συμπλέκονται με την αστυνομία. Και φυσικά, η ΠΑΕ σε όλα αυτά ήταν απούσα όπως και κάθε άλλος αρμόδιος.

Ψάξτε, λοιπόν, να βρείτε αλλού υπεύθυνους και να ρίξετε τις ευθύνες, μην κοιτάτε προς τα εμάς. Άλλωστε και η θύρα που έγιναν τα πιο σοβαρά επεισόδια εντός γηπέδου δεν είναι θύρα των οργανωμένων. Ακόμα και εκεί, βέβαια, βρέθηκαν μέλη μας που προσπάθησαν να σταματήσουν τα επεισόδια αλλά δεν τα κατάφεραν. Είμαστε ακόμα σίγουροι ότι οι αναίτιες συλλήψεις και προσαγωγές θα συνεχιστούν, όπως και οι επιθέσεις της αστυνομίας σε συνδέσμους μας. Αυτά πάντα θα γίνονται όσο δεν θα έχουμε σοβαρή διοίκηση και ο καθένας θα κάνει ότι θέλει με την ομάδα. Τιμωρήστε, λοιπόν, πρώτα τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων και μετά κατηγορήστε και εμάς. Αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντα θα καταλαβαίνει και θα βλέπει ποιος είναι υπεύθυνος για το κάθε γεγονός ξεχωριστά. Ο κόσμος και οι σύνδεσμοι, πάντως, είναι οι λιγότερο υπεύθυνοι για τα προχθεσινά επεισόδια. Άμα θέλετε να εθελοτυφλείτε κάντε το αλλά μόνο τους εαυτούς σας κοροϊδεύετε.