Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ιλαρόν ...



 Lol......

Να τος ο Γκότζος οεο!!!



( τα motivational poster της στήλης, είναι μια ευγενική προσφορά του enterpsise-psi που εκτός από ρεπόρτερ είναι και καλλιτεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος εικαστικής παρέμβασης και τέτοια τέλος πάντων)


Λοιπόν σήμερα ο Γκότζος είναι απολαυστικότατος..πρώτα πρώτα συγκρίνει τα θέματα που είχαμε με τους οργανωμένους τη σεζόν 2007-2008 και την μεταφέρει άλλα αντί άλλων στο σήμερα... θαυμάστε όχι σας παρακαλώ θαυμάστε...


Για όσους δεν θυμάστε τη εν λόγω σεζόν, είχαμε επιστρέψει στη λεωφόρο για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια και επίσης ο Τζίγγερ και το σινάφι του δεν έδινε εισιτήρια στους οργανωμένους του φορέα αλλά μόνο στην Παλεφιπ νομίζω..
Είχαν δημιουργηθεί πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις με τους ανθρώπους του φορέα να μαζεύονται στην απέναντι θύρα από την 13, (7 & 8 ή 8 & 6 δεν θυμάμαι ποιες είναι) και τον τζίγγερ να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και να μην πουλάει καν εισιτήρια στις εν λόγω θύρες!!!
Ήταν μια περίοδος κωμικοτραγική είναι η αλήθεια...
Το κομμάτι της δήλωσης που φαίνεται αριστερά από τη φωτό του Βγενό, ήταν μία από τις σημαντικές IMHO δηλώσεις που είχε κάνει ο Βγενόπουλος σαν ΠΕΚ τότε.
Αυτό το κομμάτι ο μαλάκας μας το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει-κοροϊδέψει τον Βγενό για την δήλωση που έκανε πως εκτός από τους παλαίμαχους και κάποιες προσκλήσεις που θα χρειάζεται η ΠΑΕ όλοι οι υπόλοιποι στους VIP να πληρώνουν κανονικά...και στενοχωρήθηκε το κακόμοιρο...σου λέει, εμένα τόσα χρόνια με έχει κακομάθει ο τζίγγερ...τώρα θα αναγκαστώ να πληρώνω?!
Εγώ απο την άλλη, που είμαι σε αυτούς τους εκατομμύρια που όταν θέλω να πάω γήπεδο αγοράζω εισιτήριο, δεν διαφωνώ καθόλου με την δήλωση Βγενόπουλου. Πρώτα πρώτα δεν απαγόρευσε σε κανέναν να πηγαίνει, απλά τους είπε ότι δεν θα πηγαίνουν τσάμπα! Δεν κατάλαβα γιατί να έχει απαίτηση κάθε μαλακάκος που έχει μέσο τον κουμπάρο του (πχ) στην Παε να πηγαίνει τσάμπα και στα vip ή τουλάχιστον άμα πηγαίνει τσάμπα και στα vip, εγώ σαν Gio έχω την απαίτηση να μην μαλακίζεσαι την ώρα του αγώνα, αν θες να τα πεις με τους φίλους σου να πας για καφέ όχι γήπεδο.


Μετά λοιπόν από αυτήν την μικρή κούτσικη επιθεσούλα στον Βγενόπουλο ο γλυκός μας Γκότζος θυμήθηκε ότι σήμερα ο Παναθηναϊκός κλείνει τα 102! Προκειμένου λοιπόν να τον τιμήσει όπως του αξίζει έβαλε το παρακάτω :




Μ' αυτό λοιπόν το δημοσίευμα πετυχαίνει να μας θυμίσει ότι όχι μόνο ο ΠΑΟ κλείνει τα 102 σήμερα αλλά και ότι μόνο το Derby ήξερε και πήρε την ευθύνη να μας αποκαλύψει την απόρρητη προφανώς ημερομηνία που κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν γνώριζε! Αυτό εμένα μου θυμίζει σκηνικό από την ταινία Airplane που είναι ο τύπος με την γκόμενα στην παραλία, ξαπλωμένοι στο κύμα και της λέει αναλυτικά που έχει να πάει να βομβαρδίσει την επόμενη μέρα, τη ώρα θα ξεκινήσει, πόσα αεροπλάνα θα πάνε και όλα αλλά αρνείται να της πει πότε θα γυρίσει γιατί είναι απόρρητο...
Σε όλο αυτό το μαγευτικό δημοσίευμα δεν βλέπω το Χρόνια Πολλά! Βλέπω τα " ΠΑΟ στα 102" και τα "γιορτάζει σήμερα το Τριφύλλι" αλλά ειλικρινά...στο σταυρό που σας κάνω το "Χρόνια πολλά" στον δικό μου υπολογιστή δεν φαίνεται!
Αφού σκέφτομαι να κατέβω στο περίπτερο να δω την έντυπη έκδοση γιατί προφανώς το πισί μου δεν γουστάρει να μου το δείξει το Χρόνια Πολλά για να με αναγκάσει να τον κακολογήσω...

Επειδή σήμερα έπεσε πάρα πολύ Γκότζος και ανακατεύτηκα θα σταματήσω.

Σήμερα παίζουμε κύπελλο με Καλλιθέα και ελπίζω να πάμε σοβαρά και να μην μαλακιστούμε όπως εμαλακίστηκε ο Μπάοκ και κάνουμε καμιά τραγική γκέλα.
Επίσης θέλω να ευχηθώ στα κορίτσια μας καλή επιτυχία σήμερα και ελπίζω να προκριθούν γιατί το αξίζουν.
Καλή επιτυχία και στην ομάδα βόλεϋ αντρών αν και νομίζω ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να τους φοβίσει.

Last but not least..

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ...