Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Λάζαρε βγήκες έξω?

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι άλλο σήμερα, καθόμουν εδώ σπιτάκι μου, στόλισα το δεντράκι μας (άντε και του χρόνου να 'μαστε καλά), μαγειρεύω το φαγάκι μας, χαζεύω στη τηλεόραση όπως κάθε σωστή σύζυγος και σερφάρω στα αθλητικά site , σε αντίθεση με κάθε σωστή σύζυγο...
Τα συναισθήματα μου ποικίλουν ανάλογα με την σελίδα, λύπη για την ήττα των φίνων κοριτσιών, γέλιο με τις δηλώσεις του πράκτορα και του συναφιού του, ξέρετε τώρα... κλασικά πράγματα... ώσπου έπεσα πάνω στις δηλώσεις του Λάζαρου! ( ένας είναι ο Λάζαρος) Αντιγράφω από το sportdog το κομμάτι που απαντάει ο Λάζος (έλα και το χαϊδευτικό) γιατί δεν πατάγαν περιοχή έως τώρα...

" Σε ό,τι αφορά τους μεσοεπιθετικούς, σίγουρα η ανάλυση για αυτό το θέμα θέλει ώρες. Ο προπονητής είναι ο πιο κατάλληλος να πει. Από ότι θυμάμαι με τον παλιό προπονητή μας έλεγε να μένουμε στην γραμμή και δεν προλαβαίναμε να κλείσουμε προς τα μέσα. Αυτό τώρα θα αλλάξει. Όπως είδαμε και στην Θεσσαλονίκη και εγώ και ο Σωτήρης πατούσαμε πιο πολύ στην περιοχή. "

Επιτρέψτε μου λίγο να κλάψω, μισό...μισό...(κλαψ , μουαχαχαχαχχαχα, κλαψ) μισό...
Μπα σε καλό να μας βγουν τα γέλια...εμμμ τα κλάματα εννοώ...
Θλίβομαι για τον Λάζο που ήθελε να μπαίνει στην περιοχή αλλά ήταν υποχρεωμένος να μένει γύρω γύρω από τη γραμμή...
Τον φαντάζομαι λοιπόν να βλέπει την περιοχή και εκεί που ετοιμάζεται να μπουκάρει και να καρφώσει την μπάλα στο πλεκτό, μπαμ, ακούει στο μυαλό του την φωνή..."Λάααζαρε δεύρω έξω..." και τι να κάνει έβγαινε...

Ευτυχώς τώρα όμως ο νέος προπονητής δεν τους ψιθυρίζει στο αυτί για να τους δημιουργεί προβλήματα και τους αφήνει να πατάνε μέσα ( ίσως πριν να είχαν βρώμικα πόδια δεν ξέρω!) και ζήσαν αυτοί καλά και 'μεις καλύτερα και αν έρθει ο Λάζος στο κέφι θα μας πει κι ένα τραγούδι...

Στη φωτό ο Λάζαρος την ώρα που οι φωνές τον αναγκάζουν να κάνει σέντρα αντί να πατήσει περιοχή...

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...

Αυτό τραγουδούσε πριν χρόνια ο Γιαννάκης ο Μηλιώκας γνωρίζοντας πως όλοι μας σε κάποιες περιπτώσεις θα νιώθουμε ότι αυτό το τραγούδι γράφτηκε για μας προσωπικά! Σ' αυτή την κατηγορία του "καλά για μένα το τραγούδησε", θεωρώ ότι βρίσκονται εδώ και καιρό πολλοί Παναθηναϊκοί.
Όπως έχετε καταλάβει, εδώ και κάτι χρόνια, επιλέγω το internet για την ενημέρωση μου λόγω της δυνατότητας που σου δίνει να βρίσκεις πολλές διαφορετικές (?) απόψεις για τα διάφορα θέματα...Πείτε με κολλημένη, πείτε με ξεροκέφαλη, ( θα προτιμούσα να με πείτε κουκλάρα αλλά όκ ότι...) αλλά ψάχνω αυτόν τον καιρό μετά το bye bye , see you, κλπ του (προπονητής της ομάδας μας ο Χεεενκκκ Τεεεεν Κάααατεεε, που έλεγε και ο τύπος στα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ) Τεν Κάτε να βρω έναν (1) δημοσιογράφο σε έστω 1 (ένα) αθλητικό site ή blog ή κάτι που να πει " η πανάθα δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα απο την στιγμή που έφυγε ο Κάτε, κανένας εκ των Νιόπλια-Βαζέχα δεν είναι ο Γκάνταλφ και ο Κάτε δεν είναι ο αντίχριστος" να έρθω και γω λίγο στα ίσα μου!
Κάθε μέρα σπαταλάω ένα σημαντικό κομμάτι από την λίγη έτσι κι αλλιώς φαιά μου ουσία προσπαθώντας να διαβάσω και να κατανοήσω τα λόγια των δημοσιογράφων και αναλυτών που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Πανάθας αλλά φευ...
Δηλαδή κύριε Παναθηναϊκέ δημοσιογράφε, θες να μου πεις ότι η δικιά σου τηλεόραση στο δεύτερο ημίχρονο προχθές έδειχνε ομάδα με πάθος και (μισό λεπτό να δω πως το γράφεις) δεν το είχε ξαναδείξει και ότι φταίει το ότι οι παίκτες είχαν τώρα πίστη στον εαυτό τους!!!! Τι λες ρε μάγκα σοβαρά????? Έχουν τα ποδοσφαιρόπουλα ψυχολογικά προβλήματα? Δεν πιστεύανε στον εαυτό τους?
Δηλαδή αν κάνω εγώ μια μαλακία στη δουλειά μου και έρθει ο προϊστάμενος και μου πει " Τι σκατά Gio!" ( "What the fuck Gio!" σε ελεύθερη μετάφραση) εμένα θα πέσει η ψυχολογία μου στα πατώματα και μετά θα τα κάνω όλα πουτάνα ή θα πάω και θα κλαφτώ στον ιδιοκτήτη της εταιρίας για να διώξει τον κακό προϊστάμενο που μου τα χώνει όποτε μαλακίζομαι? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????
Οκ καταλαβαίνω ότι η διοίκηση πήρε μια απόφαση και είπαμε όλοι ότι οκ αυτοί ξέρουν και μακάρι να είναι για καλό γιατί πάνω απ όλα η Πανάθα κλπ κλπ. Δεν με νοιάζει το ότι έφυγε ο Κάτε αλλά ΦΤΑΝΕΙ ! Φ Τ Α Ν Ε Ι !! Δεν είμαστε γάβροι - πρόβατα και δεν τρώμε κουτόχορτο μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!
Την στηρίζουμε την ομάδα και στηρίζουμε την διοίκηση ( αρκεί και η διοίκηση να στηρίξει τον εαυτό της) μην παίζετε με τα νεύρα μας! Δεν γίνετε ΚΑΘΕ μέρα να διαβάζουμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ περι Τεν Κατε , Νιόπλια και παικτών!
Κάνετε κακό το καταλαβαίνετε? Όλη αυτή η προπαγάνδα εμένα με κάνει να φοβάμαι ότι η διοίκηση δεν είναι και πολύ σίγουρη με την επιλογή της και " λέγε λέγε το κοπέλι..." προσπαθεί έτσι να το πιστέψει και η ίδια ότι έκανε το σωστό.

Άσε που κάτι διάβασα ότι ξανασυζητάνε επιστροφή Τζίολη :-(

What the fuck guys? Seriously... what the fuck...


Υ.Γ. Επειδή τσαντίστηκα πάρτε φωτό Τζιόλη να δένει τα παπούτσια στο παγκάκι