Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Ένα φορτηγάκι με πανάκριβα κοσμήματα για τους Γιαννακόπουλους;

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/serkos_600_210.JPGΤη πλάκα τους έπαθαν οι Γιανακόπουλοι όταν είδαν ένα μικρό φορτηγάκι να πλησιάζει την κατοικία της οικογένειας.
Οι φύλακες στην είσοδο ενημέρωσαν την οικογένεια ότι πρόκειται για κοσμήματα-δώρα, από το γνωστό κοσμηματοπωλείο "Serkos".
Oι πληροφορίες θέλουν σαν αποστολέα άλλο μέλος της παναθηναικής οικογένειας.
Ποιος μπορεί να είναι;
Ο Βαρδινογιάννης;
Ο Βγενόπουλος;
Ο Πατέρας;
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του τελευταίου ήταν αυτό που ακούστηκε από τον οδηγό του μικρού φορτηγού...

Οτι να ναι....

Ζώα?

Ο α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας σχολίασε τα όσα προκάλεσαν οι οπαδοί της Ξάνθης απέναντι στον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ πριν το ματς αναφέρθηκε για την παραμονή του Γάλλου επιθετικού αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Γόντικας: "Δυσάρεστα περιστατικά"
Τα όσα συνέβησαν απέναντι στο πρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ από μερίδα οπαδών της Ξάνθης σχολίασε ο α' αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, τονίζοντας πως είναι δυσάρεστα περιστατικά. Πριν το ματς, αναφέρθηκε και στο μέλλον της ομάδας.
"Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης για τη φιλοξενία, μας στενοχώρησαν όμως κάποια δυσάρεστα περιστατικά, για τα οποία πρέπει να γίνει μιας ευρείας κλίμακας προσπάθεια, ώστε να εκλείψουν, γιατί δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο" είπε έξω από τα αποδυτήρια ο α' αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού".