Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μπιχιχι (μικρό κρυφό ειρωνικό γελάκι)

Μπήκα να δω τα πρώτα πράγματα που γράψανε για τ' αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής.
Γέλασα με τα σχόλια γάβρων σε διάφορα site, "παιδιά πείτε ήταν πέναλτι ε? ε? ε?" και μετά λέω κάτσε να δω και το troktiko...και βλέπω αυτό το κειμενάκι...


καλά ρε μαλάκες μας λέτε ότι και καλά δεν κλάψατε με μαύρο δάκρυ?
Δεν σας πόνεσε το κωλαράκι σήμερα?! Δεν θα μας πάρετε τ' αυτιά αύριο με την κλάψα σας?
Καλύτερα γιατί έτσι θα αναγκαστούν να δουν ότι δεν έχετε παίκτες?
Μας είχατε πρήξει για τον Μήτρογλου που είναι καλύτερος από τον Σισέ και τώρα δεν σας κάνει? { Μόλις του σκασε ο Φερνάντες (που μου άρεσε από παλιά γιατί είναι κουκλί , συγνώμη psi) τις μπουνιές στη μάπα μόνο που δεν πετάχτηκα να πανηγυρίσω}
Που πάει και πανηγυρίζει με τα (μ)πιστόλια επειδή έβαλε γκολ σε άδειο τέρμα τρομάρα του ο cowboy του brokeback mountain.
Εσείς ρε παλιό γκευκουλάκια δεν λέγατε ότι ο Μπράβο και ο Λεονάρντο είναι καλύτεροι από τα σαπάκια τον Σπυρόπουλο και τον Λέτο? Ε? Ε? θα τρέξετε να κρυφτείτε τώρα σκουληκάκια? Θα μας αναγκάσετε να πάρουμε τον τίτλο της σκουληκαντέρας από τον Άρη (άρη άρη...)?
Αη στα διάλα μαλακισμένα.

ΥΓ. ο ΟΠΑΠ πρέπει να διευρύνει τους στοιχηματικούς του ορίζοντες. Να παίζουμε στοίχημα πόσες μαϊμούδες θα βάζει στα πρωτοσέλιδα του ο "Πρωκταθλητής" από δω και πέρα.

ΥΓ2. Εσύ να πάς να γαμηθείς Τοροσίδη που έβαλες 3-4 γκολάκια και μας το παίζεις ο γαμιάς της γειτονιάς. Αφού φαίνεται καθαρά που βρίζει τον διαιτητή γιατί δεν του σκάνε μια κάρτα?

Πανικός!



Ρε συ τρωκτικό, το γκολ έχει μπει από τις 7:06μμ .
Στις 7:17μμ γραφεις οτι ειναι 0 - 0 ;!
Εντάξει το καταλαβαίνω χάνεται ο ολυμπιακος αλλά όχι και έτσι.....