Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

logo....



όχι δεν ψωνιστήκαμε, απλά είχα ελεύθερο χρόνο σήμερα...

Αύριο....

Τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαι καθόλου με τα αθλητικά δρώμενα. Οι λόγοι είναι πολλοί, άλλοι προσωπικοί και επαγγελματικοί και άλλοι μπαίνουν κάτω από τον τίτλο " Η μεγάλη ξενέρα της ΠΑΕ". Μ' αυτά και μ' αυτά όμως, υπήρχε ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού που με έκανε να ρίχνω κλεφτές αλλά και φανερές ματιές στα ίντερνετς, ο "Καλός" Παναθηναϊκός, αυτός που εκεί που βίωνε την απαξίωση από το σύνολο του τύπου , σήκωσε το ανάστημα του, έκανε το καθήκον του (θαύμα το είπαν οι περισσότεροι αλλά come on guys... είναι απλά ο Παναθηναϊκός) και πέταξε εκτός final four τους υπερόπτες Ισπανούς.
Αύριο το απόγευμα ξεκινάει την πορεία για την κατάκτηση του 6ου τροπαίου του, μετά θα μένουν μόνο δύο για να φτάσει και στη πορεία να ξεπεράσει την Βασίλισσα Ρεάλ. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί η ομάδα να μην έχει φέτος την διάρκεια στην καλή απόδοση που είχε άλλες χρονιές αλλά έχει πάντα το πείσμα και τη θέληση. Μ' αυτό το πείσμα και τη θέληση γύρισε και το παιχνίδι (αρχή του τέλους της Μπαρτσελόνα) μέσα στο παλάου.

Έχω δηλώσει ήδη στην εταιρεία που εργάζομαι ότι αύριο 18:00 εγώ έχω σχολάσει που να καταστρέφεται το σύμπαν, έχουμε ήδη αγοράσει αποκωδικοποιητή mpeg4 ,που δεν είχαμε, ώστε να συντονιστούμε στην ERT HD που τα σπάει, έχω έτοιμο ζυμάρι για την απαιτούμενη πίτσα , ο psi είναι πρωινός στη δουλειά... είναι όλα έτοιμα...

ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ