Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σκάνδαλο αν δεν ενεργοποιηθεί ο εισαγγελέας!

Σκάνδαλο αν δεν ενεργοποιηθεί ο εισαγγελέας!:

Θα μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν ασκήσει πειθαρχική δίωξη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις λασπολογίες που εξαπέλυσε προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο χαρακτήρισε «σκουπίδι». Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο, αν λάβουμε υπόψιν την ευαισθησία που έδειξε η αθλητική δικαιοσύνη σε πολύ πιο ασήμαντες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, ο οποίος φέρεται πως ήταν ο εκλεκτός του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού όταν αντικαταστάθηκαν οι εισαγγελείς που είχαν αρχικά αναλάβει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, έχει χρέος να αφήσει τους συναισθηματισμούς και την μονόπλευρη αντιμετώπιση των θεμάτων και να εξαντλήσει την αυστηρότητά του.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη πρόσφατα ασκηθεί διώξεις τόσο κατά του Παναθηναϊκού και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όσο και κατά ποδοσφαιριστών και του προπονητή του Συλλόγου, για δημιουργία αισθήματος απαξίωσης του προϊόντος και δυσφήμιση του πρωταθλήματος!

Να θυμίσουμε ακόμα πως για δυσφήμιση του… προϊόντος δεν κλήθηκαν ποτέ να καταθέσουν σε εισαγγελέα οι Μανιάτης, Τοροσίδης, Πάντελιτς, Θεωδορίδης, Μητρόπουλος για τις αισχρολογίες και τον προπηλακισμό του διαιτητή Κωνσταντόπουλου στη φυσούνα της Ξάνθης. Αν ο χαρακτηρισμός «σκουπίδι» του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού δεν απαξιώνει το πρωτάθλημα, τότε τι είναι αυτό που φέρνει την απαξίωση; Οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις κατά διαιτητών, τα ονόματα των οποίων ακούγονται στις κασέτες της ΕΥΠ και οι οποίοι φέρεται πως είναι μπλεγμένοι στο μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών;

Θυμίζουμε ακόμα πως ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα καταθέσει σε εισαγγελέα, αν και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, κάτι που προκάλεσε μάλιστα την απορία της αγγλικής εφημερίδας Sun.