Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!

Η κατάρα του Ολυμπιακού: «Παρών» σε όλα τα σκάνδαλα!:

Όπου Ολυμπιακός και σκάνδαλο. Μετά την παραίτηση του Νίκου Καραχάλιου από γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, «σκάει» η κατάσχεση του 50% του «Γ. Καραϊσκάκης» ως εγγύηση για την υπόθεση Λαυρεντιάδη!

Το έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη. Κάθε σκάνδαλο, από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο, κρύβει από πίσω του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τη λέξη «Ολυμπιακός».

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την υπόθεση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, όπου μπλέχτηκε και το όνομα του Νίκου Καραχάλιου, πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, «σκάει» σήμερα (27/12) η κατάσχεση του 50% του «Γ. Καραϊσκάκης» που ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και στον Αντώνη Ρογκόπουλο.

Όπου Ολυμπιακός και σκάνδαλο.

Την εντολή για την κατάσχεση του ποσοστού του προφυλακισμένου μετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός την έδωσε η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, που επικύρωσε την αίτηση του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση, προκειμένου να διασφαλιστεί μέρος των περιουσιακών στοιχείων των μετόχων της Proton Bank.

Σχετικά με το Νίκο Καραχάλιο απλώς να προσθέσουμε σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, πως πρόκειται για πρόσωπο που ήταν και στη συνοδεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι της ντροπής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ... δίδασκε ήθος στον Τζιμπρίλ Σισέ. Φημολογείται, δε, πως πρόκειται για σύμβουλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είπαμε, όμως. Αυτά είναι πράγματα απαγορευμένα να γράφονται. Οι αθλητικογράφοι της χώρας έχουν σοβαρότερες ασχολίες. Ενδιαφέρονται να λοιδορούν τους μετόχους του 10% του Παναθηναϊκού. Ακόμα και χωρίς λόγο. Όταν όμως αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη... σιγή ιχθύος! Ξεχνάνε μαζικά πως ο Λαυρεντιάδης είναι μέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Θέλουν να μιλούν για... μπαλίτσα, αλλά ξεχνούν επιδεικτικά πως ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καν καταθέσει σε εισαγγελέα για τα στημένα παιχνίδια, παρόλο που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις και που το όνομά του φέρεται πως ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ.

Όταν δε η κουβέντα πάει στις αμαρτίες του παρελθόντος, σε ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους χρυσή ιστορία στη βίβλο της διαφθοράς, όπως οι Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης, η ατάκα «περυσινά ξινά σταφύλια» βγαίνει με αμηχανία από το στόμα τους.