Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Στο «καρναβάλι» του ποδοσφαίρου, οι μάσκες πέφτουν τις απόκριες!

Στο «καρναβάλι» του ποδοσφαίρου, οι μάσκες πέφτουν τις απόκριες!:

Αν φοράς «πράσινα» και δεν ανήκεις στο «άρμα»: Επεισόδια, διακοπή, εξοντωτική τιμωρία. Αν ανήκεις στο «άρμα»: Επεισόδια, λήξη στο 90΄, πρόστιμο 31.000 ευρώ...

Όταν ανεβαίνεις στο άρμα, έχεις και τα οφέλη σου. Το καρναβάλι του ελληνικού πρωταθλήματος πρωτοτυπεί. Παρελαύνει όλο το χρόνο και περιμένει τις απόκριες κατά τις οποίες πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες!

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Βέροια είναι για γέλια και για κλάματα, όπως και τα όσα ακολούθησαν, δηλαδή η (μη) τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το «σύστημα» σε κάθε ευκαιρία ξεμπροστιάζεται, ενώ αυτό που αποδεικνύεται και στον πλέον αδαή είναι το πόσο στημένα και επιτηδευμένα ήταν τα περυσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων». Τότε που το παιχνίδι διακόπηκε εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε κατά κύριο λόγο από την αστυνομία, που η διοίκηση παρέμενε απλός θεατής. Τότε που ο Παναθηναϊκός εξοντώθηκε με 5 βαθμούς (τρεις πέρσι και δυο φέτος), με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 252.000 ευρώ πρόστιμο.