Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Η ΓΓΑ θα εξοφλήσει τα χρέη του Ολυμπιακού»

«Η ΓΓΑ θα εξοφλήσει τα χρέη του Ολυμπιακού»:

Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως τα χρέη του ΟΣΦΠ... μετακομίζουν στη ΓΓΑ, βρέθηκε πριν πριν 23 χρόνια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Ιάκωβος Ρούσσος.

Το χρέος του ΟΣΦΠ προς την Εθνική Τράπεζα θα εξοφληθεί από... τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ούτε λίγο, ούτε πολύ αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Ιάκωβος Ρούσσος πριν από 23 χρόνια, όπως δημοσιεύθηκε στην «Αθλητική Ηχώ», σαν σήμερα στις 4 Απριλίου 1985.

«Το θέμα που καίει τον Ολυμπιακό και αφορά την οφειλή των 53 εκατομμυρίων δραχμών από το δάνειο που πήρε από την Εθνική Τράπεζα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ταχτοποιείται. Το ανέλαβε να το εξοφλήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακόμα θα δοθεί από τη Γ.Γ.Α. επιχορήγηση της τάξης των 10 εκατομμυρίων για την επισκευή της λέσχης και των εγκαταστάσεων του ιστιοπλοϊκού. Τέλος πήρας τη διαβεβαίωση από τη Γ.Γ.Α. ότι τη νέα περίοδο θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό το Παλέ Ντε Σπορ («Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας») για να δίνουν εκεί τους αγώνες τους οι ομάδες του μπάσκετ και του βόλλεϋ».

Αυτά είναι τα λόγια που είπε ο τότε πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού  Ιάκωβος Ρούσος, σε γενική συνέλευση του πειραϊκού συλλόγου.