Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Βαδίζω και παραπατώ..


Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ αυτόν τον καιρό είμαι πολύ μπερδεμένη και ζαλισμένη { δεν ξέρω αν φταίει ο Κρόνος, ο Ερμής (του Πραξιτέλους ο μικροτσούτσουνος) ή που κάνω δίαιτα και ονειρεύομαι τιραμισούδια να μου τραγουδάνε } γι αυτό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω και να πολυκαταλάβω (όχι δεν έχει ποτίσει στον εγκέφαλο η βαφή) τι γίνεται στ' αθλητικά δρόμενα της χώρας.
Η αλήθεια είναι ότι οι γάβροι του γραφείου, φοράνε κανά ρουχαλάκι παραπάνω αυτόν τον καιρό, κάνουν θραύση τα πουκάμισα με πουλόβερ από πάνω, παρότι τους ρώτησα, δεν επιβεβαιώνουν ότι φταίει το -7 της ποδοσφαιρικής θερμοκρασίας. Καλά για βόλεϋ αντρών και γυναικών δεν το συζητώ γιατί ως γνωστόν οι γάβροι δεν ασχολούνται με αθλήματα που παίζονται με τα χέρια εκτός κι αν γίνει κανά θαύμα , όπως πέρσι στο βόλεϋ αντρών, και κερδίσουν τίποτα, οπότε μετά θα μας τα πρήζουν για μέρες.
Ώρες ώρες φαντάζομαι ότι αν ένας εξωγήινος προσγειωνόταν ξαφνικά στη γη και ερχόταν στην Αθήνα (με δεδομένο το ότι μέσα στην Αθήνα που δεν βρίσκεις να παρκάρεις, αυτός βρήκε χώρο να προσγειώσει διαστημόπλοιο καταλαβαίνουμε πόσο μάγκας εξωγήινος είναι) και έπαιρνε να διαβάσει τον αθλητικό τύπο, (ναι ξέρει ελληνικά και τον ενδιαφέρει ο αθλητισμός και όχι η πολιτική) θα νόμιζε ότι υπάρχουν 3 ομάδες στην Αθήνα, η μια που είναι στη κλάψα (το 44 ντε!) , η άλλη είναι πρώτη μάλλον αλλά πρέπει να μην είναι και πολύ καλή ομάδα και η τρίτη ομάδα είναι σχιζοφρενής.
Γιατί αυτά που βλέπω 3 μέρες τώρα στις εφημερίδες, ακόμα και μένα που ζω στην Ελλάδα και δεν έχω έρθει από τον Σείριο (σαν τους εξωγήινους του Λιακόπουλου) με κάνουν να πιστεύω ότι οι γάβροι μαζί με τη γαβρομάδα και τα γαβροστελέχη και τον γαβροπράκτορα-πρόεδρο και όλο τον γαβρότυπο με τις φιλικές φυλλάδες, είναι σχιζοφρενείς για το Δρομοκαΐτιο ή το Δαφνί ή κάποιο άλλο πιο κυριλέ, δεν τα ξέρω τα μαγαζιά (άσχετα με τις φήμες που κυκλοφορούν για μένα). Αλλιώς ρε παιδιά δεν εξηγείται όλο αυτό το πράγμα που γίνεται κάθε μέρα σε εφημερίδες, site, ραδιόφωνα και φιλικά ή μη πηγαδάκια. Δηλαδή ο αφορισμός και η δαιμονοποίηση του Ζίκο για να καλύψουν τις μεταγραφές που δεν θα γίνουν και την περίπτωση του Καστίγιο που παρότι θα πληρώσει "μόνος" του την μετακίνηση δεν μπόρεσε να τα καταφέρει φανταζόμουν ότι θα έκαναν τους γαβροπαδούς να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους και να δουν τι ομάδα υποστηρίζουν και πως τους δουλεύουν τόσα χρόνια. Φευ...ουκ αν λάβεις (εξυπνάδα) παρά του μη έχοντος (κουκούτσι μυαλό) και όπως είδα και προσωπικά με την αναγκαστική μου συνύπαρξη μ αυτά τα πλάσματα που όσο και να μην ήθελα τους άκουγα να κλαψουρίζουν (σαν κουτάβια που τα πήραν από τη μαμά τους) για τον κακό Ζίκο που τους χάλασε την ομαδάρα-Βραζιλία τους και τον Κόκκαλη που μας παρέδωσε το πρωτάθλημα.
Τα πιο κωμικοτραγικά δε, μου τα μετέφερε ο ρεπόρτερ psi που ακούει (και την Κυριακή είδε κιόλας) τον γνωστό φαφούτη. Το τι λέγανε λοιπόν δεν το συζητώ, ένας έλεγε ότι ο Πατέρας δίνει κάποια εκατομμύρια ευρώ στον Κόκκαλη για να κάθετε ο τελευταίος στην Αμερική και να μην έρχεται για να χάσει το πρωτάθλημα...ένας άλλος ότι τα επεισόδια στην καβάλα ήταν στημένα από εμάς (όπως το ίδιο είπαν και οι Αρειανοί) του πουλιού τους τον χαβά δηλαδή όλοι τους.
Εμ βγαίνει μετά και ο Μπαρμπα-Σάβας και λέει τις παπαριές του και έρχεται και απογίνεται το κακό.( Που πιστεύω πως θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να τον βουτήξει εισαγγελέας μ' αυτές τις απειλές αλλά αυτά σε άλλες χώρες όχι εδώ που είναι Βαλκάνια).
Τέλος πάντων και "Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί" που λέει και η παροιμία οπότε σκασίλα μας για τους γάβρους απλά για τον χαβαλέ...στα δικά μας λοιπόν...
Τι θα γίνει ρε παιδιά...τι θα γίνει παλουκάριαααα...20 πήγε ο μήνας καλέεεεεε...πάρτε έναν παίκτη για την άμυναααα (αυτό το λέω με λυγμούς) σας παρακαλώ δηλαδή , να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να συγχωρεθούν τα πεθαμένα σας (που λένε και οι γύφτισσες στον ηλεκτρικό) ΠΑΡΤΕ ΜΟΝΟ Ε-ΝΑ ΣΤΟ-ΠΕΡ, Ε-ΝΑ ΣΤΟ-ΠΕΡ , Ε-ΝΑ ΣΤΟ-ΟΟ-ΠΕΡ, ΠΑΡΤΕ ΜΟΝΟ Ε-ΝΑ ΣΤΟ-ΠΕΡ.
Τα περιθώρια στενεύουν, ο καιρός να κλείσουν οι μεταγραφές είναι εγγύς και εμείς στην καρακοσμάρα μας...ονόματα ακούγονται, οι εφημερίδες ντόπιες και ξένες γράφουν την παπαριά τους αλλά τίποτα...και καθόμαστε εμείς και διαφωνούμε μεταξύ μας αν είναι καλύτερος ο Ποδάγρας (που δεν έρχεται) από τον Ντιαζ (που δεν έρχεται) και αν πρέπει να συμβιβαστούμε με τον Ντουγκλάο (που δεν μας τον δίνουν). Ο πατέρας ημών λέει ότι θα κάνουμε μεταγραφή και θα ρθει το όνομα μόνο αν το αποφασίσει ο Αντωνίου και ο Νιόπλιας και εμείς εντάξει για τον Αντωνίου τι να πρωτοπείς και τι να πρωτογράψεις αλλά ρε γμτ γιατί να παρασέρνουν και τον Νιόπλια σ' αυτή τη μαλακία δεν το καταλαβαίνω...
Όπως έχω διαβάσει τριγύρω σε blogs & σχόλια κλπ και σε γενικές γραμμές συμφωνώ, η διαφορά που έχουμε χτίσει από τον δεύτερο αυτή τη στιγμή, βοηθάει πάρα πολύ για την τελική κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά με έναν καλό στόπερ που να μπορεί πραγματικά να στηρίξει την άμυνα, θωρακίζεις την ομάδα ενόψει και του Europa League τον Φεβρουάριο αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Συν το ότι με το πρωτάθλημα και την απευθείας παρουσία στους (γνωστούς και ως) χρυσοφόρους ομίλους του champions league τα βγάζεις τα λεφτάκια που έχεις δαπανήσει στο πιτς φυτίλι. Έπειτα τη δεύτερη θέση στα play off θα την διεκδικήσει ο μισητός, η πουτάνα του βορρά, ό "άαρηη άρηη άρηηη..." και θα περάσει προκριματικό γύρο ή προκριματικούς γύρους δεν ξέρω...άρα έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις και τα δικά τους τα λεφτάκια όταν αποκλειστούν...άρα! ΠΑΡΤΕ ΜΟΝΟ Ε-ΝΑ ΣΤΟ-ΠΕΡ !!!!!!!!
Είναι πάρα πολύ σπαστικό οι "έχουμε πιο πολλά λεφτά και από τον Αμπράμοβιτς" να μην δίνουν λεφτά για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας...πόσο μάλλον , τώρα το θυμήθηκα, να μην κάνουν τπτ για το γήπεδο!!!!
Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι! Μα τώρα διαφωνούμε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας?! Δεν μας φτάναν όλοι οι άλλοι τώρα πάλι τσακωνόμαστε μεταξύ μας?! Έλεος και ήμαρτον απο πάνω...
Και ξαφνικά διαβάζεις και στην Equipe (τι θέλει και μπλέκεται κ αυτή) ότι τον πήραμε τον Βαλμπουενά και λες οκ αλλά ο ΣΤΟΠΕΡ? Ωχ sorry δεν ήθελα να φωνάξω..στόπερ?
Και μετά βαρέθηκα ξαφνικά και είπα αν είναι να 'ρθει θες να ρθει αλλιώς (έτσι το βλέπω πιο πιθανό) θα προσπεράσει...εγώ πάω να δουλέψω...

ΥΓ. Τι έπαθε ρε γμτ ο Τσαρτασής πάλι?! Είναι και από τις αδυναμίες μου!