Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκό Κίνημα: "Κ. Κεδίκογλου συναινείτε στο έγκλημα"



Το Παναθηναϊκό Κίνημα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεδίκογλου με αφορμή την ατάκα του "το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο" σε πηγαδάκι που είχε ον κάμερα παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη.
 
Καυστική ανακοίνωση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου εξέδωσε το Παναθηναϊκό Κίνημα με αφορμή την ατάκα του "το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο" σε πηγαδάκι που είχε ον κάμερα την Κυριακή με εκπροσώπους του Τύπου παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Συγκεκριμένα την Κυριακή και μετά την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός της χώρας με τον Ιβάν Σαβίδη αρμόδιοι ρεπόρτερ θέλησαν να κάνουν πλάκα στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας του ότι τόσες φορές που έχει δει το Σαβίδη το πρωτάθλημα θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Για να πεταχτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας: "Το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο".
Η ατάκα αυτή δικαιολογημένα προκάλεσε την οργή των μελών του Παναθηναϊκού Κινήματος που με σκληρή ανακοίνωση τους καλούν τον Σίμο Κεδίκογλου να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι να συναινεί στα εγκλήματα που διεξάγονται κάθε Κυριακή υπέρ του Ολυμπιακού.