Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τα 20 αγκάθια του γηπεδικού!

Τα 20 αγκάθια του γηπεδικού!:

Ο Τζιγκερ έφτιαξε το γήπεδο, ευχαρίστησε τον Σαμαρά, αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε… 20 προβλήματα!

Γράφει ο Green finger

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον επίλογό του στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε κάποιους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον Βαγγέλη Σαμαρά. Τον (πρώην) εντεταλμένο σύμβουλο της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου, λέγοντας μάλιστα ότι… υλοποίησε το έργο!

Συγκεκριμένα είχε πει: 

«Επιπλέον να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έφερε το γήπεδο σε αυτό το σημείο, τον Βαγγέλη Σαμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε κάποιες κινήσεις και υλοποίησε το έργο».

Για όσους δεν το γνωρίζουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι… έργο, αλλά μακέτες και προβλήματα!

Το ημερολόγιο των φίνων κοριτσιών



Το δικό του ημερολόγιο εξέδωσε το τμήμα βόλλεϋ των γυναικών, ένα από τα πιο ένδοξα του συλλόγου, με τιμή μόνο 5 ευρώ...


Ένα από τα πιο ένδοξα και τιμημένα τμήματα του Παναθηναϊκού, το γυναικείο βόλλεϋ, με 24 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και 5 ντάμπλ, εξέδωσε ημερολόγιο, στην τιμή των 5 ευρώ, για ενίσχυση του τμήματος που τόσο το έχει ανάγκη.





Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού Α.Ο. ότι κυκλοφορεί το Ημερολόγιο της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ 2013 του Τριφυλλιού προς ενίσχυση του τμήματος.

Με 5 Ευρώ μπορούν όλοι να προμηθευτούν το Ημερολόγιο 2013 και να καμαρώσουν σε μοναδικές στιγμές τα Φίνα Κορίτσια της πρώτης ομάδας αλλά και τις Ακαδημίες του τμήματος». 



Από το μετρό αμπελοκήπων στο βόλεϋ γυναικών:



View Larger Map



Έτσι γίνεται η προπαγάνδα! Απίστευτη διαστρέβλωση δηλώσεων στο SentraGoal!

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα! Απίστευτη διαστρέβλωση δηλώσεων στο SentraGoal!:

Πραγματικά τόσο μεγάλη και μαζική επίθεση δεν είχε ζήσει ξανά ο Παναθηναϊκός. Προπαγάνδα, ψέματα, διαστρέβλωση δηλώσεων, έχουν μπει στο μιντιακό μύλο που πολεμάει το Τριφύλλι με σκοπό να αλέσει την ολοκληρωτική διάλυση του Συλλόγου!

Ο χρόνος τρέχει σαν τρελός, ο κόσμος δεν έχει τη διάθεση να διαβάζει ολόκληρα άρθα, πόσο μάλλον δηλώσεις παικτών, και έτσι αρκείται στην γρήγορη ανάγνωση τίτλων ή και των πρώτων παραγράφων. Έχοντας ως δεδομένο την έλλειψη χρόνου του αναγνωστικού κοινού, οι προπαγανδιστές πλέον «παίζουν» με τους τίτλους και δεν διστάζουν να βομβαρδίζουν τους φιλάθλους με ψέματα και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο τρόπος που η ιστοσελίδα που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα (δηλαδή του συνεταίρου του Βαρδινογιάννη στο MEGA και μεγαλοκατασκευαστή που έχει αναλάβει τα έργα στο Βοτανικό) παρουσίασε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Στέργου Μαρίνου θα διδάσκεται μελλοντικά σε σχολές προπαγάνδας.

Και φυσικά τίποτα δεν γίνεται... τυχαία, αλλά βάσει -όπως όλα δείχνουν- ενορχηστρωμένου σχεδίου που θέλει τον Παναθηναϊκό να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Αναμένουμε την… αντίδραση του ΠΣΑΤ, ο οποίος ευαισθητοποιείται και ενοχλείται με τα «μέσα» που δε σέβονται τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων και που καταπατούν κάθε ηθική αρχή για να προπαγανδίσουν ασύστολα υπέρ μικρών ή μεγάλων συμφερόντων. Περιμένουμε, λοιπόν, με αγωνία να δούμε πια θα είναι αντίδραση του ΠΣΑΤ για το σημερινό δημοσίευμα του SentraGoal.gr, καθώς δεν μπορούμε να δεχτούμε πως ο Σύνδεσμος λειτουργεί και επεμβαίνει... με δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Διαβάστε τις δήλώσεις του Στέργου Μαρίνου όταν ρωτήθηκε (κρατήστε το αυτό... σε ερώτηση απάντησε) για το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού:

«Μαθηματικά όλα είναι πιθανά. Όμως μερικές φορές, αντί να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, καλύτερα να το βλέπουμε μισογεμάτο. Πρέπει να κοιτάξουμε προς τα πάνω. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, υπάρχει αυτή η περίπτωση να μπούμε σε περιπέτειες. Αλλά κοιτάμε προς τα πάνω. Είμαστε πέντε βαθμούς μακριά από την ζώνη των πλέι οφ και αυτό θα κοιτάξουμε ως στόχο. Δεν μπορούμε να κοιτάμε τον υποβιβασμό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε τώρα τον τρόπο που παρουσίασε τις δηλώσεις η ιστοσελίδα:
 
Τίτλος:
«Αιφνιδίασε στις δηλώσεις του ο Στέργος Μαρίνος
"Είμαστε Παναθηναϊκός, αλλά μπορεί να πέσουμε"»

Κείμενο:
«Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σε συνδυασμό με την πίεση για επιστροφή στις επιτυχίες δημιουργούν μία δύσκολη κατάσταση στην Παιανία για τους παίκτες σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος αιφνιδιάζοντας τους πάντες αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός «πράσινου» υποβιβασμού».

Μιλάμε για τον ορισμό της προπαγάνδας.
Μιλάμε για τον ορισμό διαστρέβλωσης δηλώσεων που πιθανότατα αν το επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής να είχε τη δυνατότητα μέχρι και να κινηθεί νομικά!
Μιλάμε για τον ορισμό επιχείρησης να κατευθυνθεί και να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη σε λανθασμένα συμπεράσματα.