Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Απίστευτα πράγματα..


Χθες ο Γ.Γεωργίου στην εκπομπή στον Real Fm του είπε πως μίλησε με παρατηρητή της Σουπερ Κλικας και του είπε πως φοβούνται να κάνουν την δουλειά τους γιατί κινδυνέυουν να μην πάθουν όσα είπε ο Κωνσταντινέας και κινδυνέυουν να τους απαγάγουν τα παιδιά κλπ. Δηλαδή φοβερές καταγγελίες..
Σήμερα το πρωί ο Ν.Χατζηνικολάου ιδιοκτήτης του Real Fm, έκραξε τον Γ.Γεωργίου που τον έχει υπάλληλο του στον Real Fm και του ζήτησε να πει συγνώμη που είπε κάτι τέτοιο τον αέρα και εξέθεσε παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!
Κοινώς απο ότι φαίνεται έγινε εξωτερική παρεμβαση στους δημοσιογράφους !!!
Ο Γεωργίου πριν απο λίγο ζήτησε συγνώμη που είπε δημόσια όσα του είπε ο παρατηρητής και φωτογράφισε μεγάλη ΠΑΕ της Σουπερ Κλίκας.Γιατί ζητάς συγνώμη Γεωργίου;Ίσα ίσα όλα αυτά θα έπρεπε να τα πεις και σε έναν εισαγγελέα!!!

Ένας εισαγγελέας ακούει Real Fm για να καλέσει τον δημοσιογράφο και τον παρατηρητή για να εξηγήσουν τα όσα δήλωσαν για παράγοντες μεγάλης ΠΑΕ;;;;


Άκουσα την εκπομπή live και επιβεβαιώνω. Αμέσως μετά την δήλωση πήρε τηλέφωνο απόγονος του στόλου ο οποίος ισχυρίστηκε οτι μένει στην Νέα Υόρκη στην Αστόρια. Ω τι ειρωνεία :D
Ο προσκυνητής Νικος, (χατζηνικολαου) Έκανε αμεση σωτήρια επέμβαση....

Μπήκαν τα 15 εκατομμύρια

Μπήκαν τα 15 εκατομμύρια: Ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ κατατέθηκε σε Τράπεζα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Άγνωστη η ταυτότητα του ανθρώπου που έβαλε τα λεφτά.