Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Χούλιγκανς ζήστε τον μύθο σας

Στην αρμοδιότητά τους, ανήκει ο ΕΟΤ. Όπως λοιπόν, η Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αξιοποιήσει δημόσια περιουσία, να κάνει το ίδιο και για τη βία στα γήπεδα. Να γίνει παγκόσμια καμπάνια, για την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία: Όπως η Ολλανδία φιλοξενεί τους χασικλίδες, η Ταϋλάνδη τους κωλομπαράδες, η Ελλάδα να φιλοξενεί τους χούλιγκανς. Θέλουν οι Σέρβοι να αποφύγουν πρόβλημα με τα παιχνίδια Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν; Να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ, στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο.
Στενάζουν οι οπαδοί της Μίλγουολ, κάτω από την επιτήρηση της Σκότλαντ Γιαρντ; Να μεταφερθεί η έδρα της, από το Λονδίνο, στην Αθήνα. Υπάρχει έξαρση επεισοδίων στην Αίγυπτο; Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος, να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη. Μην βάλει τις φωνές, ο Ψωμιάδης, για το κράτος των Αθηνών, που μονοπωλεί όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.


Κώστας Καίσαρης.

ΕΛΕΟΣ!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!! Από την πρώτη μέρα που ανακάλυψα αυτό το blog σας βγάζω το καπέλο για το επίπεδο και τη δημοκρατικότητά σας, όχι μόνο των διαχειριστών αλλά και των τακτικών σχολιαστών. Μόνο το γεγονός της ΜΗ δημοσίευσης διαφημίσεων παρά τη μεγάλη επισκεψιμότητα αποδεικνύει περίτρανα τις αγνές Παναθηναϊκές σας προθέσεις. Βασικό συστατικό λοιπον της επιτυχίας σας πιστεύω πως είναι η ΔΙΑΦΩΝΙΑ και οι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ που δημοσιεύονται χωρίς δισταγμό. 

Συνεχεία στο:  mypanathinaikos.

Ρε πολυμετοχικοί



Ξεκινούν τα play off σε λίγο. Θα βάλετε κάνα φράγκο; Ή έστω πείτε οτι θα βάλετε και μην βάλετε. Έστω να προσφέρετε προσωρινή σταθερότητα. Ούτε τα στοιχειώδη ρε #@#%#$.....