Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όλη η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Βέργη και τον sentra


Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του...



«Είναι κάτι που πατέρας μου μαζί με το θείο μου 25 χρόνια και παραπάνω έχουν δημιουργήσει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη σε μπασκετικό επίπεδο και δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει συνέχεια» το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Προβλέποντας τι θα συμβεί σε οικονομικό επίπεδο και βλέποντας ότι δύσκολα θα συντηρήσουμε τον Παναθηναϊκό με 30-35 εκ. ευρώ, αναζητήσαμε μια διάδοχη λύση, δεν βρέθηκε κάποιος και αφού δεν μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε στην τύχη του τον Παναθηναϊκό να φτάσει στα επίπεδα πρωτοδικείου αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε».

«Δημήτρη εδώ θα γευτείς εκατομμύρια πίκρες, αλλά στο τέλος ίσως πάρεις ένα κύπελλο και γευτείς την επιτυχία. Ηταν μια απόφαση δύσκολη, μου ζήτησε να το σκεφτώ» το σχόλιο για τη συμβουλή που δέχτηκε από τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Με τις συμβουλές τους, ελπίζω να πετύχω κάτι παρόμοιο. Το θέμα είναι να υπάρχει προσπάθεια, αυτή τη στιγμή δουλεύουμε όλοι μαζί, με το σταφ, τον Παπαδόπουλο, τον Αλβέρτη, παλεύουμε να δούμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε».