Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι τηλεφωνικές εταιρείες προειδοποιούν…

Οι τηλεφωνικές εταιρείες προειδοποιούν…:

S.O.S εκπέμπουν οι τηλεφωνικές εταιρείες: Μειώστε τις κλήσεις προς την εφημερίδα Derby News! Θα πέσει το δίκτυο...


Οι εταιρείες παροχής τηλεφώνου, κινητού και σταθερού, προειδοποιούν τους φιλάθλους:

«Κατανοούμε την αγανάκτησή σας με τους αλήτες, τα πρεζάκια, τους τσάτσους του Πατέρα και του Βγενόπουλου που τόλμησαν να αποδοκιμάσουν τον Βύντρα και τον Βαρδινογιάννη, όμως… προσοχή! Υπάρχει κίνδυνος να πέσουν τα δίκτυα και να δημιουργηθεί πανελλαδικώς πρόβλημα, αν δεν σταματήσετε να καλείτε μαζικά στην εφημερίδα Derby News»!

«Έσπασαν τα τηλέφωνα» του Derby, γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα που εκδίδει ο Κώστας Γκόντζος, από έξαλλους με τη Θύρα 13 φίλους του Παναθηναϊκού.

Περιμένουν αλήθεια να βρεθεί έστω και ένας που θα τους πιστέψει;

Μιλάμε για την εφημερίδα που πουλάει 400 φύλλα σε Αθήνα – Πειραιά σε ημερήσια βάση (και λογικά τα περισσότερα από Πειραιά μεριά…).

Εκτός και αν με την έκφραση «έσπασαν τα τηλέφωνα» εννοούν πως κάλεσαν σε έξαλλο ύφος η κυρ Κατίνα, ο Τάκης ο σουβλατζής, ο Ιάκωβος ο ζαλισμένος και ο Μπάμπης ο Σουγιάς…

Η «κατά Λουκά» αποδόμηση

Η «κατά Λουκά» αποδόμηση:

Η αποδόμηση της ομαδάρας του νταμπλ ολοκληρώθηκε και δεν ακούστηκε κιχ. Μόλις αγγίζουν την ιερή αγελάδα του Παναθηναϊκού ανοίγει στα δύο η γη...

Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σίλβα Κλέιτον, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ...

Τι κοινό έχουν αυτοί οι παίκτες;

Έφεραν πίσω τον κόσμο στο γήπεδο, χάρισαν χαμόγελα σε φιλάθλους, έκαναν μικρά παιδάκια Παναθηναϊκούς. Προσέφεραν θέαμα και αποτελέσματα και κατέκτησαν ένα μαγικό νταμπλ το 2010 με τον Παναθηναϊκό.

Δυστυχώς, όμως τους παίκτες αυτούς συνδέει άλλο ένα «κοινό». Όλοι τους αποχώρησαν χωρίς να ακουστεί κιχ. Μία μικρή δυσφορία από διαφορετικές μερίδες φιλάθλων για τον καθένα αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα ο κατευθυνόμενος Τύπος, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως του Σισέ, δε συγκρατήθηκε καν. Απροκάλυπτα πανηγύρισε το γεγονός ότι «τελείωσαν» από τον Παναθηναϊκό αστέρες που έλαμπαν στα γήπεδα.

Λουκάς Βύντρα

Τι κοινό έχει ο αμυντικός με τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές; Υπήρξε συμπαίκτης τους και μέλος της ομαδάρας του νταμπλ του 2010 και των ευρω-επιτυχιών της διετίας 2008-2010.

Τι διαφορά έχει ο 32χρονος αμυντικός με τους προαναφερθέντες; Μόνο και μόνο στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να αποχωρήσει, διαλύεται το σύμπαν. Ανοίγει στα δύο η γη. Ο αθλητικός Τύπος είναι γεμάτος ουρλιαχτά και κραυγές αγωνίας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού διχάζεται, ο ίδιος ο σύλλογος διχάζεται και καταρρέει!

Τώρα, αν σε κάποιον φαίνονται φυσιολογικά πράγματα αυτά… αδυνατούμε να το πιστέψουμε!