Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Προσοχή! Μετάλλαξη γαύρων σε τρωκτικά!



Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιου είδους αναρτήσεις! Απόδειξη του πόσο μικροί και κομπλεξικοί ειναι οι γαυροι. Πάιρνουν ένα βίντεο με τον Νινη να ανοιγοκλείνει το στόμα του. Στην συνέχειά το τρέχουν από ειδικό λογισμικό που μόνο στην CIA, FBI, NSA το έχουν,  το οποίο αναλύει τους μυείς του προσώπου, εφαρμόζει το πυθαγόρειο θεώρημα στα χείλη , γίνεται τριγωνομέτρηση και καταλήγουν οτι ο Νινης έβρισε τον λαό του θρήνου!!!!!  Και καλά ο τύπος που το ανέβασε στο youtube έχει κόμπλεξ. Τι να κάνουμε ρε παιδιά κανείς δεν είναι τέλειος... Ούτε καν προσπάθησε να σκεφτεί κάποια βρισιά , που να συγχρονιστεί έστω, στην διάρκεια που ο Νινης κουνάει τα χείλια του. Το φοβερό είναι όμως, οτι το ανάρτησε το troktiko. Και εντάξει είναι γνωστό πόσο αντικειμενικό είναι το troktiko σε αθλητικά θέματα. Το δέχομαι και αυτό. Τουμπεκί για το αεροβόλο, τουμπεκί για τα χρέη του γαύρου, τουμπεκί για τον θάνατο του Μιχάλη, τουμπεκί για το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Είμαι οκ με αυτό, το γνωρίζουμε , πάμε παρακάτω. Όταν όμως βάζει τέτοιες αναρτήσεις , το μυαλό πάει αλλού.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ποιότητα των άλλων αναρτήσεων. όχι μόνο αθλητικών. Σε κάνει να αναρωτιέσαι για αν κάποιες κατηγορίες στέκουν ή απλά είναι λασπολογίες. Μέχρι και για τον Μάκη Ταρζαν αναρωτιέσαι, ισχύουν όλα αυτά ή τσάμπα λάσπη τρώει;! Όλοι ξέρουμε ότι οι πολίτικοι τρώνε λεφτά, αλλά όταν το λέει το troktiko σε βάζει σε σκέψεις αν όντως ισχύει!!!

Όσο για το βίντεο ο τύπος λέει να επέμβει εισαγγελέας, για τις βρισιές Νινη. Καταλάβατε; Είδατε που φτάσαμε με τα ελληνικά αντικειμενικά μμε; Βγαίνω στον δρόμο με το g3a3 μου, και αρχίζω και μοιράζω head shots. Μέτα κλέβω ένα περίπτερο, το πυρπολώ, και φεύγω. Ένας τύπος πανικόβλητος φωνάζει "κοίτα τι κάνει ο μαλάκας" και απαιτώ να τον συλλάβει η αστυνομία επειδή με έβρισε. Εδώ φτάσαμε. Τι σχέση έχουν  όλα αυτά με τον youtube τύπο και το troktiko; Μα αυτή είναι η βάση , οι πλάτες που βρήκαν και πάτησαν τέτοια ανθρωπάκια. Έχω κόμπλεξ λέτε; Ο τύπος στον νοβασπορτ φμ εχθές, όταν έβαλε 2ο γκολ ο Παναθηναϊκός είπε "και κάπου εδώ όλα τελείωσαν δυστυχώς για την Δυναμο" με πολύ βαρετή, ήσυχη, και τολμώ να πω λυπημένη φωνή.

Όποτε αδέλφια, να χαίρεστε με τέτοιου είδους αναρτήσεις. Να χαμογελάτε. Να είστε ευγενικοί άνθρωποι και πάνω από όλα φιλόζωοι.

Υστερόγραφο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: