Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Πίνω και μεθώ...ωχ αμάν, μέρα νύχτα τραγουδώ...


Η αλήθεια είναι ότι χθες το απογευματάκι λαγοκοιμόμουν στη δουλειά, είχα ανοίξει και μια σελίδα μέσω streaming να χαζοβλέπω το παιχνίδι και ξαφνικά σαν σε όραμα είδα τον "πιάσε ένα μπουκαλάκι κομπλέ" να βάζει γκολ σε μια διαστημική υπερομάδα από τον πλανήτη Πιερία που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα του άλφα του κενταύρου. Το γκολ αυτό ξύπνησε την υπερομάδα και άρχισε να πολιορκεί την εστία μας και οι κακόμοιροι παίκτες της Πανάθας τραβήχτηκαν πίσω να βοηθήσουν. Παράλληλα, ο άλλος , ο ευθυτενής μέσος μας είχε μάθει από πολύ καλές πηγές ότι ο φερόμενος σαν σκάουτερ της Ιταλικής Τζένοα, δεν ήταν στην ουσία από την δική μας Ιταλία αλλά από μία άλλη Ιταλία την πρωτεύουσα του ομώνυμου πλανήτη που βρίσκεται πολύ κοντά στο εστιατόριο στο τέλος του σύμπαντος του Ντάγκλας Άνταμς. Φοβούμενος λοιπόν μην τον απαγάγουν σε περίπτωση που έδειχνε το μέγεθος της μπαλοσύνης του, προτίμησε να υπομείνει την μήνη των φιλάθλων απ' το να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Την ώρα που σκεφτόταν όλ' αυτά ο υπερμέγιστος παίκτης, ο Πιερικός του κενταύρου κέρδισε ένα φάουλ σε όχι και φοβερά πλεονεκτική θέση όπως θα έλεγαν σίγουρα και οι σχολιαστές αλλά δυστυχώς εγώ δεν είχα ανοιχτά τα ηχεία για να τους ακούσω.
Την ώρα της εκτέλεσης του φάουλ, ο μέγας Αλέξανδρος κοίταξε από τη μία τον παίκτη που "φύλαγε", από την άλλη τον super mario που κάτι προσπαθούσε να θυμηθεί αλλά δεν θυμόταν τι και από την τρίτη μεριά την μπάλα που ερχόταν προς την μεριά του...κρύος ιδρώτας τον έλουσε...τι να έκανε? Να βοηθούσε τον παναθηναϊκό να μην φάει γκολ με κίνδυνο να μεταφερθεί άμεσα στον πλανήτη Ιταλία ή να κάνει την πάπια? Σκεπτόμενος ότι αφενός το κίτρινο του ταιριάζει σαν χρώμα και αφετέρου ότι δεν ξέρει τι καιρό κάνει εκεί στο τέλος του σύμπαντος, αποφάσισε να κάνει την πάπια με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να χρησιμοποιήσει τα ειδικά του αντιβαρυτικά παπούτσια και με μία ασύλληπτη κεφαλιά να νικήσει τον Μάριο που θυμήθηκε εκείνη την στιγμή ότι ξέχασε να τσιγαρίσει τα μακαρόνια και σίγουρα θα τα άκουγε από την γυναίκα του.
Το γήπεδο πάγωσε γιατί είχαν ανοίξει κάποιες επιπλέον θύρες αλλά δεν πήγε κανείς εκεί για να τις κλείσει και ο Νιόπλιας με τον Βαζέχα κοπανάγαν τα κεφάλια τους που αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρίες στους πουθενάδες (είναι σαν τους γκουμομπασινάδες) και τώρα δεν ξέραν ποιον να πρωτοβγάλουν και με ποιον να τον αλλάξουν...έτσι με χαρά και ευτυχία τελείωσε το ημίχρονο και γω ξύπνησα για να ανακαλύψω ότι στ' αλήθεια έτσι είχαν γίνει τα πράγματα και ο Παναθηναϊκός με τον Πιερικό ήταν στο 1-1.
Πρίν φύγω από τη δουλειά για να πάω σπίτι ο έρμος ο Νιόπλιας είχε βγάλει τον ευθυτενή για να βάλει τον Γκούνη, έβγαλε τον πρώην Πετρογκολ και νυν Πετροέξω για να βάλει τον Σισέ και τον τραγουδιάρη τον Χριστοδουλόπουλο για να βάλει τον Νίνη σε μια προσπάθεια να ξυπνήσει λίγο την ομάδα που είχε αρχίσει λίγο να βαριέται γιατί χθες ήταν Τετάρτη και είχαν φάει και λαδερά και είχαν ξενυχτήσει κιόλας βλέποντας sex & the city και εντάξει τώρα δεν τους ένοιαζε και πολύ ένας αγώνας για το πανγαλαξιακό κύπελλο.
Την ώρα που αποβιβαζόμουν από το metro με προορισμό προς το σπίτι , ο ρεπόρτερ psi με ενημέρωσε με ένα γραπτό μήνυμα ότι το σκορ παρέμενε στο 1-1 ( με λιγότερο ευγενικό τρόπο) κάνοντας με να αναρωτιέμαι αν με είχαν καλέσει στην 18αδα και δεν είχα πάει και με κάποιο τρόπο ευθυνόμουν για την απόδοση της ομάδας.
Περπατώντας βαριεστημένα, πέρασα μπροστά από μια καφετέρια την ώρα που οι άντρες με τα πράσινα πανηγύριζαν αγκαλιασμένοι, στάθηκα λίγο απ' έξω και είδα τη σέντρα του Λούκα και το σουτ του (ελάτε ελάτε έβαλε δυο γκολ ας τον πούμε μια φορά με τ όνομα του) Σίλβα Κλέιτον. (πληροφορίες που τον θέλουν να το γλεντάει στη Θεοδωρίδου δεν είναι επιβεβαιωμένες). Μ' αυτόν τον τρόπο η ομαδάρα μας κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο ( ή και τον αλλόνησο) του γαλαξιακού Πιερικού και να προκριθεί στην επόμενη φάση των πανγαλαξιακού.
Τώρα εγώ είμαι σε μεγάλες σκέψεις γιατί έτσι λέει και το ζώδιο μου ότι πρέπει να κάνω αυτή την περίοδο αλλά και γιατί αν παίζουν έτσι βαριεστημένα αυτοί που πρέπει να αποδείξουν κάτι δεν θα τους δουν και οι άλλοι οι αποδεδειγμένοι να ζηλέψουν? Κι αν γίνει αυτό τι θα κάνουμε? Θα βάλουμε μέσα βαζέχα και νιόπλια?
Διάβασα επίσης ότι κυνηγάμε τον Βαλμπουενά που είναι μεσοεπιθετικός γιατί προφανώς κλείσαμε στόπερ κάπου εκεί που κοιμόμουν εγώ και δεν το πήρα χαμπάρι αλλά όσο και να έψαξα πρωτοσέλιδα και site δεν το βρήκα αυτό πουθενά αλλά για καλή μου τύχη είδα τον Πρωταθλητή και το "Λούτσο σ' αγαπάμε" και έκλαιγα κάνα μισάωρο από τα γέλια αλλά δεν είπα τίποτα στους γάβρους στο γραφείο για να μην πουν ότι έχω πονηρό μυαλό, το είπα μόνο στον psi που ξέρει ήδη αν έχω πονηρό μυαλό (για την ακρίβεια ξέρει γενικά πόσο μυαλό έχω και που το αποθηκεύω).

Επίσης θα ήθελα να δηλώσω ότι αύριο είναι Παρασκευή και μετά το ΣΚ εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο με τον Πανθρακικό που είναι ομάδα του δικού μας πλανήτη και έχει μόνο 2 βαθμούς και μεις 44 και πιστεύω θα παίξουμε λίγο πιο σοβαρά γιατί αυτοί που αγαπάνε τον Λούτσο (που στο χωριό μου τους λέμε gay αλλά εδώ στην Αθήνα γάβρους) παίζουν εκτός έδρας με την Καβάλα και είναι η ευκαιρία να χάσουν βαθμούς αυτοί και να αυξήσουμε την διαφορά εμείς και να μην αγχωνόμαστε στην πορεία του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: