Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Update , Στα λόγια μου έρχεσαι....

Την ώρα που έγραφα τα προηγούμενα δεν είχα δει ένα άρθρο στο sportdog στο οποίο λέει μεταξύ άλλων και για την επίθεση στον Πατέρα από τον Πρασινοφρουρό γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι ο Δημητράκης έχει λυσσάξει για την προεδρία...

«Ο Πατέρας -δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον ίδιο- είναι αιχμάλωτος του χειρότερου μειονεκτήματος ενός ανθρώπου. Της ματαιοδοξίας. Ο Πατέρας έχει κόψει από την αφίσα Παναθηναϊκός νταμπλούχος Ελλάδος 2009/10 της δύο τελευταίες λέξεις και τη σεζόν και τις έχει βάλει κάτω από τη φωτογραφία του. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, για τη λεζάντα, χθες έκανε στον Τζίγγερ όσες υποχωρήσεις δεν έχει κάνε κανείς… διορισμένος πρόεδρος στην ιστορία της ΠΑΕ, ώστε να συνεχίζει να… προεδρεύει.

(…). Είπαμε το θέμα είναι να λέγεται πρόεδρος της ΠΑΕ. Ακόμη και αυτός ο τίτλος πλέον είναι μικρότερος και από τον πιο κοντό νάνο από αυτούς που έκαναν παρέα στη Χιονάτη στο παραμύθι. Όπως αυτό που ζει ο Πατέρας τον τελευταίο χρόνο. Και από εκεί που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του, τον έμαθε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ή νομίζει πώς τον ξέρει. Γιατί αυτόν, τον πρώην «κολλητό» του Τζίγγερ, εν συνεχεία "αδερφό" του Βγενόπουλου και πλέον ξανά κολλητάρι του μεγαλομετόχου, καλό είναι να μην τον μάθουμε ποτέ. Από δαύτους έχει γεμίσει η πιάτσα. Και ειδικά ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τον έφαγε στη μάπα πολλά χρόνια. Τα πιο πέτρινα στην ιστορία ρου μεγαλύτερου συλλόγου του πλανήτη…».

(ολόκληρο άρθρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: