Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

IT'S MOTHERFUCKING KONSTANTOPOULOS, HOLY FUCKING SHIT!

...για να παραφράσω το γνωστό (τουλάχιστον σε μας) poster. Είναι ο Κωνσταντόπουλος...holy fucking shit!!!!
Από χθες το απόγευμα που το διάβασα νομίζω ότι κοιμάμαι και θα ξυπνήσω κάποια στιγμή να δω ότι είναι ψέμματα.



Σαν τότε που έβλεπα το όνειρο με τα ζόμπι που δάγκωσαν τον μικρό μου αδερφό και με τον μεγάλο αναρωτιόμασταν αν πρέπει να τον σκοτώσουμε, ή να τον παρατήσουμε κάπου μόνο του να τον αποτελειώσουν και στεκόμουν και γω σαν άλλη Μίλα (μωρή) Γιόβοβιτς, ζωσμένη τα όπλα...σκέτη θεά... τι τα θες, από εκείνο το όνειρο ξύπνησα, από αυτόν τον εφιάλτη προσπαθώ από χθες ρε σεις αλλά δεν ξυπνάω!!! Τι 'ναι αυτό το πράγμα!
Νιώθω λες και πραγματικά ο ραλίστας ο λακαμάς ο Τζίγγερ έκανε την τρελή (όπως λέμε insane εμείς οι της Οξφόρδης) κίνηση κ έβαλε πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον Κωνσταντόπουλο!!!! Αλλά εντάξει μετά σκέφτομαι ότι "δεν γίνονται αυτά τα πράγματα" και περιμένω να ξυπνήσω, αλλά μάλλον φάγαμε πακέτο...κι όσο και αν θέλουμε ο Νίκος (και όχι ο Νικόλας) παραμένει πρόεδρος.
Ο Νίκος που δεν ξέρει κανείς μας τι ομάδα είναι, που οι περισσότεροι δεν έχουμε ακούσει ή διαβάσει ή δει να πηγαίνει γήπεδο. Ο Νίκος ο οποίος παρότι έχει πλούσιο λόγο, αμφιβάλω αν μπορεί να μιλήσει "ποδοσφαιρικά" ή/και "αντρίκια" στα λαμόγια που λυμαίνονται τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Λένε ότι τον έβαλε για να τρέξει τα θέματα του γηπέδου επειδή είναι σοβαρός δικηγόρος με διασυνδέσεις και παπάρια μάντολες... λέω ότι τον έβαλε γιατί θέλει να μας σκοτώσει... ΟΛΟΥΣ! Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Γιαννάκη! Λέει " τι μου πάνε κόντρα τα κωλόπαιδα οι βρωμοφίλαθλοι και αγαπάνε τον Πατέρα που αγαπάει τον Βγενόπουλο με τον οποίο έχουμε κόντρες επιχειρηματικές?! Θα τους σκοτώσω εγώ και θα μείνω μόνος μου με τον Γκότζο μου.!"
Πιάνει μετά τον Δημητράκη που είναι βλάκας και του λέει " ...κι αν μείνω εγώ στην ΠΑΕ και με αγαπάει ο μπαμπάς σου, ποιος ξέρει, μπορεί κάποιος που το όνομα του ξεκινάει από Δ. κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος". Τ ακούει ο μαλάκας μας, κατουριέται επάνω του απ τη χαρά του, τρέχει στον μπαμπά του που του έχει αδυναμία και αρχίζει το μπίρι μπίρι και την κλάψα. Τι να κάνει και ο Παυλάρας, μπορεί να είναι μαλακισμένο και να το κράζει ο κόσμος, αλλά είναι παιδί του...κι όταν του ζητάει να στηρίξει τον Τζίγγερ το κάνει, μπορεί και να μην θέλει αλλά τι να κάνει...
Κι αυτόν τον Βγενόπουλο και τον κολλητό του τον Πατέρα, δεν τον συμπαθεί γιατί ο Δημητράκης λέει ότι θέλει να πάρει την ομάδα τσάμπα (μπορεί να είναι και λίγο χαζό, αλλά παιδί του είναι...κι αν έχει δίκιο?) και γιατί χαλάει λεφτά πολλά και ο κόσμος τώρα τον αγαπάει περισσότερο, ποιόν αυτό που τι έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό (αυτά λέει ο Δημητράκης που ακούει τους φιλάθλους...). Έτσι λέει ο Παύλος ΟΚ οτι πει ο Τζίγγερ και μεις μαζί του και το λέει στον Θανάση και λέει ο Θανάσης "Μα..." και λέει ο Παύλος "Εμπιστεύσου με σ αυτό..." και μετά πάει ο Τζίγγερ και λέει για Πρόεδρο κοινής αποδοχής...
και σκέφτεται ο κόσμος "Λες ο Παύλος? Λες ο Θανάσης?" και λέει ο Τζίγγερ ...
" Νέος πρόεδρος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος" και ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ !!!!
Οι μισοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και ο Θανάσης τρέχουν στα νοσοκομεία...οι υπόλοιποι (εκτός από τους κολλητούς του ραλίστα) έχουν μια αποσβολωμένη έκφραση και μουρμουράνε (με σάλια να τρέχουν κάποιες στιγμές στο πηγούνι τους) "Ο Κωνσταντόπουλος... ο Κωνσταντόπουλος..."

Κλείνει το πλάνο σιγά σιγά στη μάπα του ραλίστα, fade out , γράμματα, οκ τυπώστε και φύγαμε...

5 σχόλια:

Laplace είπε...

ουτε να γελασουμε δεν μπορουμε
μας εφαγε την ψυχη ο αληταρας...
ολοι οι παναθηναικοι ειμαστε σοκαρισμενοι κ ξενερωμενοι..
καλησπερες Gio

Gio είπε...

καλησπέρα και σε σένα,
ο αδερφός μου ο μικρός (που την γλίτωσε απ τα ζομπι τελικά) χθες το βράδυ μου έλεγε "σε παρακαλώ δεν μπορώ να το συζητήσω".
Δεν ξέρω τι να κάνουμε, να βγούμε στους δρόμους? Να μην ξαναπατήσουμε γήπεδο?(Εμένα ο psi μια φορά έτσι και τολμήσω να πω για γήπεδο θα μου κόψει τα πόδια.) Μεγάλη ξενέρα...μας χάλασε τη χαρά του double και του Γκοβού ο βρωμο καρκίνος

Laplace είπε...

κ εγω Gio ειμαι πολυ μπερδεμενος..

αν δεν παμε γηπεδο θα αφησουμε την ομαδα ερμαιο στα χερια των τζιγγερολαγνων..αλλα πως να παμε με αυτο το ξενερωμα?

για συλλαλητήριο..δεν ξερω αν θα ειχε την ιδια επιτυχια με του 2008..εχει κουραστει ο κοσμος..

ειλικρινα ειμαι το ιδιο μπερδεμενος..

Gio είπε...

imho οι πραγματικοί τζιγγερολάγνοι είναι 4-5 χιλιάδες το πολύ, ας παίζει μόνος του όπως στην λεωφόρο το 2007-2008. ίσως να ναι λάθος κι αυτό και να χω άδικο αλλά έλεος με τον καρκίνο. Όποτε πάρουμε double την επόμενη χρονιά τα γαμάει όλα.

13fans είπε...

Την καλησπερα μου!!
Παιδια συμφωνω εν μερει...Πιστευω ομως οτι η μαχη δεν εχει τελειωσει ακομα..Τωρα αρχιζει..Μεσα στο γηπεδο!!
Διαβαζω σε φιλοΚαρκινικα blogs για τα -και καλα ανανεωμενα κατα δεκαδες χιλιαδες πλεον διαρκειας -και γελαω με τα χαλια τους.
Προπαγανδα στο φουλ τα ατιμα τα Τζιγγεροπουλα.
Οπως ειπα..η μαχη ειναι μεσα στο γηπεδο..Εκει θα ειμαστε και θα μας ακουνε...90 λεπτα παιχνιδι..Δεν θα σταματαμε να τραγουδαμε και να σιχτιριαζουμε τον @##%$@% !!
Τουλαχιστον και πιστευω ετσι ειναι οτι το πεταλο θα εχει ΑΠΟΨΗ!!!
Χαιρετω και καλες αναρτησεις!!!