Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

Το blog ολοκλήρωσε τις διακοπές του στην Κρήτη, στις οποίες μετά από συνεχόμενα  meetings με την οικογένεια (μια είναι η οικογένεια), έπεισε  την τελευταία να αλλάξει την σκληρή της στάση και να κάνει κάτι καλό για την ομάδα. Την πρώτη μέρα που ξανα αποκτήσαμε πρόσβαση στα ίντερνετς είδαμε οτι αποφάσισαν να χαρίσουν το 25% των μετόχων. Κατι περισσότερο από ότι περιμέναμε.



Ευχαριστούμε λοιπόν την οικογένεια Βαρδινογιάννη καθώς και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που βοήθησαν να γίνει  πραγματικότητα το:



Και επειδή όπως ξέρουμε όλοι, η Κρήτη είναι πράσινη:



Όλοι στον ύπνο μας έχουμε δει τον εαυτό μας να τα λέει αυτά ( τα πούλα και τα χάρισε) στην οικογένεια αλλά αν μπορούσε πραγματικά ένας μας να τα πει δεν θα τα έγραφε τώρα στο blog του αλλά θα συνέχισε να σερφάρει στα κύματα του Αιγαίου και όχι μόνο.
Η αλήθεια σε όλα τα παραπάνω είναι το club στον Κίσσαμο Χανίων και το ότι στην επιστροφή από την Κρήτη, μάθαμε για την "βόμβα". Πολύ θα το θέλαμε τα συνθήματα που τραγουδούσαμε οδηγώντας στους δρόμους της Κρήτης να συνέβαλαν αλλά πολύ αμφιβάλουμε.

Ελπίζουμε το καινούργιο μοντέλο διοίκησης του Παναθηναϊκού μας να πάει καλά και να μας δώσει τις χαρές που κάθε φίλαθλος του αξίζει να λάβει.
Ελπίζουμε οι κύριοι Βγενόπουλος και Πατέρας να γνωρίζουν ότι τα συνθήματα αλλάζουν εύκολα και εκεί που τραγουδάς "Σας αγαπάει ο Πατέρας", το γυρνάς σε "ΒγενοΠατέρα πούλα και φύγε".

1 σχόλιο:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Άντε με το καλό για έναν νέο, μεγάλο Παναθηναϊκό!!