Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

...και πίνω μπύρες...

Το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που σε γεμίζει πάρα πολύ άγχος. Κάτι το βάρος της φανέλας μιας ομάδας με 100 χρόνια ιστορίας, κάτι το συνεχώς υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, η πίεση (ψυχολογική & σωματική) που δέχονται οι παίκτες πρέπει να είναι απίστευτη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διεθνείς παίκτες οι οποίοι σε κάθε χρονιά έχουν ένα επιπλέον βαρύ πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων ή/και παίζουν σε μεγαλύτερα και δυσκολότερα πρωταθλήματα από το Ελληνικό.
Όλοι, φαντάζομαι, οι παίκτες έχουν κάτι που να τους χαλαρώνει και να τους βοηθάει να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες τους υποχρεώσεις. Είναι πολύ μεγάλα τα ποσοστά, ποδοσφαιριστών που από πολύ μικρή ηλικία έχουν δική τους οικογένεια με παιδιά, προσπαθώντας μ' αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν μια σταθερότητα στη ζωή τους. Επίσης πάρα πολλοί, όπως π.χ. ο Σισέ, έχουν ένα χόμπι όπως την συλλογή αυτοκινήτων.


Πως εμάς τώρα μας πέφτουν όλοι οι τύποι που θέλουν να τραγουδάνε "Πίνω και μεθώ..." και "Άναψε το τσιγάρο δώσ' μου φωτιά.." ειλικρινά δεν τον καταλαβαίνω. Και εντάξει πριν κατηγορούσαμε τον Chivas Cleyton ότι πάει να παρασύρει το "παιδάκι" τον Νίνη κ' έτς, ακούσαμε και τον Λέτο να λέει ότι θέλει πάλι Νταμπλ για να ξαναπάει στα μπουζούκια και σκέφτεσαι WTF, πρώτη σκέψη του τα μπουζούκια είναι? Αλλά λες, περάσανε ωραία με το νταμπλ και έτσι το είπε και σου ρχεται τώρα ο Γκοβού που την μια πίστα αφήνει την άλλη πιάνει και αναρωτιέσαι, εγώ αν είμαι στις μαύρες μου γιατί δεν πιάνω τα κωλάδικα μέχρι το πρωί?

Καλά ρε συ παλικάρι, να πεις ότι ήταν και αυστηρό το ωράριο ρεπού σας να πω χαλάλι ρε γμτ, αλλά αφού σας είπαν να γυρίσετε στις 03:00 , έπρεπε εσύ να το κάνεις 04:00 ?
Κρίμα ρε γμτ και τον είχα συμπαθήσει. Ελπίζω να σοβαρευτεί και να τον τσούξει και το 50.000...


ΥΓ.
Μόλις μου το είπαν:
- Τι θέση παίζει ο Γκοβού?
- Χαφ Μπαρ
(ΛΟΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: