Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σκέψεις...

Υπάρχουν κάποια πράματα τώρα τελευταία που δεν μου αρέσουν.
  • Φυσική Κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για 100.000 ευρό δεν έφερε τον Εμπεν πίσω. Και δεν γίνεται να είναι τόσο χώμα οι παίχτες και να τραυματίζονται έτσι. Κάτι άλλο παίζει. 
  • Προπονητής. Αρχίζω και πιστεύω ότι άμα ακούσεις τον Νιόπλια (ρε παιδιά Νιόπλιας είναι ή Νιόμπλιας;)  να μιλάει για μπάλα  θα πεις ότι ο άνθρωπος αδικείται εδώ πέρα και πρέπει να αναλάβει ή την Μπαρτσελόνα ή την Ρεαλ. Στην πράξη όμως κάτι συμβαίνει. Δεν θέλω να πω να φύγει ο Νιόπλιας, δεν είναι καλός προπονητής και τέτοια, γιατί επιτέλους αυτό το πράμα στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί. 12 χρόνια 24 προπονητές που έλεγε και ο Μαλακεζάνι.
  • Λέμε για τον Τζίγγερ αλλά βλέπω ότι οι νέοι θέλουν λέει σούπερ επιθετικό διπλά από τον Σισέ. Γιατί έχουμε τέλειο τέρμα, φοβερή άμυνα, κέντρο για σεμινάριο, χαφ που κόβουν και μοιράζουν και μας λείπει ένας επιθετικός. Εκτός αν το είδαν στατιστικά το θέμα. Σου λέει στις 10 γιόμες, η μια βρίσκει τον Σισέ. Αν βάλεις 2ο επιθετικό δίπλα του, πιο πολλές πιθανότητες έχουν να τους βρουν με γιόμες.... Προσέξτε μόνο να έχει γερο σβέρκο ο επιθετικός.
  • Άμα είχαμε σοβαρό προπονητή, τόσο καιρό θα είχε μάθει στον Σισε να κάνει καμιά διείσδυση ή καμία ντρίμπλα, από το να περιμένει την γιόμα.
  • Κάποτε ο Παναθηναϊκός είχε κάτι τέτοιες ομάδες για προπόνηση.... οι παλιοί θυμούνται... αυτό το πράμα τώρα είναι κατάντια... 

Οσο για τους gay:

3 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε.συμφωνω με ολα..
ειμαι πολυ προβληματισμενος κ στενοχωρημενος απο την κατασταση της ομαδας.ελπιζω να παρουμε 2 νικες με γκει-χανουμα κ μετα βλεπουμε..

την αναδημοσιευω

Unknown είπε...

katalabainw to parapono sou giati alliws exoume sunhthisei me thn Panatha sthn Eurwph.

To problhma pisteuw einai ena kai monadiko. H kakh proetoimasia me ola ta parelkomena (antoxh, traumatismoi klp)

Me ton Empen tha strwsei h katastash kai apo Genarh tha doume ton kalo Panathinaiko.

O Cisse einai megalos gia na mathei na kanei ntriples.

Nikh me tous sterhmenous kai tous gay gia na hremhsei h omada

Ανώνυμος είπε...

paidia ena kainourio blog gia to basket

http://greendunk.blogspot.com/