Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η αλήθεια για τον «παίκτη»

http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/6051.jpgΜέσα στο πλήθος των "αντικειμενικών" αθλητικών ιστοσελίδων στις οποίες παρακολουθούμε όλοι τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα μας προστίθενται κάθε τόσο και νέες. Πρόσφατα μας απασχόλησε η ιστοσελίδα «theplayer» στην οποία αρθρογραφεί η μάλλον...εμετογραφεί εδώ και μερικούς μήνες ο γνωστός δημοσιογράφος τουλούμπας που για κάποια χρόνια θεωρούσε τον Παναθηναϊκό τσιφλίκι του και όπως και οι πέτρες γνωρίζουν πλέον, του έχουμε και μας έχει μεγάλη αδυναμία. Παρακολουθώντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής η οποία, όπως και οι περισσότερες, είχε και έχει στόχο την προβατοποίηση των αναγνωστών της πέφταμε συνεχώς σε εμετικά αντιπαναθηναϊκά ρεπορτάζ και σχόλια που συγκρίνονται άμεσα μόνο με τα αντίστοιχα του βόθρου της Καλλιθέας, την φυλλάδα τους αλλά και τον εμετικό τους ραδιοσταθμό.


Παρ' όλα αυτά δεν θα είχαμε ασχοληθεί παραπάνω μαζί τους, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε, όταν ο γνωστός γάβρος ΑΡΔ Νίκος Γέμελος, ο οποίος, όπως θα δούμε παρακάτω, πλασάρεται ως το αφεντικό της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, (αυτό μάλιστα είπε και ο τουλούμπας, όταν ρωτήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ποιος είναι ο εργοδότης του στο "theplayer") δημοσίευσε ένα κατάπτυστο άρθρο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, το σύμβολο του ελεύθερου Παναθηναϊκού ζητώντας του... να φύγει από την Ελλάδα και απαιτώντας την τιμωρία του (μήπως και γλιτώσει ο γάβρος το Σάββατο που έρχεται) για όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ύστερα από το παιχνίδι του κυπέλλου με την άεκ.

Και όπως παρατηρήσαμε, οι συμπτώσεις είναι πολλές! ΠΡΩΤΟΝ, όπως είπαμε, ο Σισέ είναι το σύμβολο του ελεύθερου Παναθηναϊκού, δηλαδή αυτός που μισούν περισσότερο από τον καθένα εκείνοι που έχασαν το "δικαίωμα" να έχουν την ομάδα τσιφλίκι τους. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αρθρογραφεί, όπως προαναφέραμε, ο τουλούμπας, δηλαδή ο κατ' εξοχήν θιγμένος από το γεγονός ότι έχασε...το τσιφλίκι. ΤΡΙΤΟΝ, επειδή υπάρχει διάχυτη η φημολογία, από την αρχή που εμφανίστηκε το "theplayer" ότι είναι... πράσινης ιδιοκτησίας, δηλαδή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εκείνου δηλαδή που έχει δηλώσει ότι... δεν ασχολείται πλέον με τον Παναθηναϊκό, αλλά επιμένει να ανακατεύεται σε όλα και το χειρότερο έχει εδώ και κάμποσο καιρό συνεργάτη του (για να μην πούμε... επικοινωνιολόγο του, σα να μην έμαθε τίποτα από το πάθημα των άλλων) τον τουλούμπα. Και επειδή το συγκεκριμένο δίδυμο μας θεωρεί ιθαγενείς, βλάκες, νομίζει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πρόβατα, όπως είναι οι φίλοι του τουλούμπα οι γάβροι... μας κορόιδευε στα μούτρα μας, λέγοντας ότι ο ένας δεν έχει καμιά σχέση με την ιστοσελίδα και ότι ο άλλος είναι... απλός υπάλληλος. Έτσι αποφασίσαμε να ψάξουμε το θέμα.

Παρά τις φήμες λοιπόν ότι η συγκεκριμένη σελίδα ήταν ιδιοκτησίας - χρηματοδότησης του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το γεγονός αυτό διαψευδόταν κατηγορηματικά από το περιβάλλον του. Στο κάτω - κάτω, δεν υπήρχε και λόγος να μη γίνει πιστευτό, καθώς υπάρχουν ήδη αρκετά sites τα οποία είναι φανερά της εταιρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αυτός που προβάλλεται επίσημα ως ιθύνων νους αυτής της ιστοσελίδας, πίσω από την ιδιοκτήτρια εταιρία της GIGE ELECTRONICS, δεν είναι άλλος, όπως είπαμε, από τον γνωστό για τα γαβροαισθήματά του Νίκο Γέμελο, ένα από τα ισχυρότερα όπλα προπαγάνδας που διαθέτουν οι ΓΑΝΥΜΗΔΗΔΕΣ στα ΜΜΕ, με πολλά παράσημα για την... προσφορά του στο λιμανίσιο σωματείο από διάφορα πόστα καναλιών, εφημερίδων και πλέον ιστοσελίδων που τον έχουν προσλάβει κατά καιρούς. Διατηρώντας πάντοτε τις καλές του σχέσεις με την οικογένεια του τέως ιδιοκτήτη της ομάδας μας ΙΒΒ.

 



Κάποια δείγματα γραφής του ακολουθούν ενδεικτικά:


Ο απαράδεκτος κύριος... Τζιμπρίλ Σισέ! [...] «Προφανώς ο «τύπος» αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς... ή σε κατοίκους υποανάπτυκτης χώρας! Κύριε Σισέ η χώρα μας χρωστάει κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν «χρωστάει» σε τίποτα να ακούει από το στόμα, ενός διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή αυτά που άκουσε! [...] Και στο φινάλε κύριε Σισέ, αν δεν σας αρέσει στην Ελλάδα, στο καλό και να μας γράφετε...


Σκάνδαλο: Ξαφνικά τιμωρημένος ο Μιραλάς!


Το τελευταίο τους χαρτί έπαιξαν αυτήν την αγωνιστική ορισμένοι και γι’ αυτό έγιναν και όσα έγιναν παραμονές του αγώνα με την τιμωρία του Μιραλάς. Δεν τους έκατσε, όμως, διότι ο Μαρινάκης δεν έχει μάθει να πηγαίνει πάσο και να τον πιάνουν κορόιδο, αλλά και επειδή ο Βαλβέρδε έχει δημιουργήσει μια ομάδα – εξπρές που δεν σταματάει πουθενά


Το «μαγαζάκι» που όλη η πιάτσα γνωρίζει ποιες ήταν οι «υπηρεσίες» που προσέφερε την περσινή σεζόν και σε ποια ομάδα, λειτουργεί ακόμα. Κι αυτό νομίζω ότι το έχει καταλάβει πλέον πολύ καλά ο Βαγγέλης. Οι... αντιεξουσιαστές του ΟΑΚΑ, ο Κοτσόλης, η μη κλήση του Σισέ για όσα είπε μετά το ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Μιραλάς και πολλά ακόμα περιστατικά, αποδεικνύουν περίτρανα ποια είναι τα δεδομένα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου...


Να προσέξουν πολύ κάποιοι διότι με απόφαση «τύπου Μιραλάς» και σε αυτήν την υπόθεση, θα έχουμε... διαδηλώσεις. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, είναι αλλιώτικος...


Πήγε με μπόλικη... βαζελίνη ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα κι έτσι το +7 δεν μεγάλωσε όπως επιθυμούσαν στο λιμάνι


Τα παραπάνω όμως δεν είναι αρκετά! Αφοσιωμένος στον αγώνα του κατά της αλήθειας, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει την κίνηση «ματ» και να προσλάβει στην ιστοσελίδα «του» και το πιο χρήσιμο δημοσιογραφικό πολυεργαλείο εναντίον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, τον άρχοντα του ψεύδους και της παραπλάνησης, τον μεγαλύτερο εχθρό του ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδος που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Γκόντζο.












 Ο αδέκαστος δημοσιογράφος Κώστας Γκόντζος λοιπόν δεν έκρυψε ποτέ, αντιθέτως διατυμπανούσε στο ραδιόφωνο που εργάζεται σε σχετικές ερωτήσεις, ότι ο νέος του εργοδότης και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι ο Νίκος Γέμελος και μάλιστα εάν κρίνουμε από τα γραφόμενα του Κώστα Γκόντζου μπήκε αμέσως στο πνεύμα της ιστοσελίδας:


Με λίγα λόγια, όλο αυτό το πράγμα που στήθηκε και σε διοικητικό και σε ποδοσφαιρικό -επί της ουσίας αντιποδοσφαιρικό- επίπεδο, θέλει ξανά στήσιμο απ’ την αρχή. [...] Συμπερασματικά και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στο άμεσο μέλλον, η ουσία δεν αλλάζει. Και είναι, πως αυτή η ομάδα πρέπει να στηθεί απ’ την αρχή σε νέα βάση και με καθαρά ποδοσφαιρική λογική


Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή, όχι μόνο είναι ένα ακυβέρνητο καράβι, αλλά είναι καράβι χωρίς καμία προοπτική πρακτικά


Έγκλημα διαρκείας δυόμιση χρόνων, μη αναστρέψιμο πια



Φυσικά, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ιστοσελίδα που υπό τον μανδύα της αντικειμενικότητας περνάει ύπουλη προπαγάνδα και δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε καν με τις γελοιότητες που γράφουν αν δεν ανέβαινε το κατάπτυστο άρθρο για τον Τζιμπρίλ Σισέ και εάν δεν συνέβαιναν μερικά άλλα περιστατικά που όσο να ναι, δεν κόλλαγαν και τόσο, ειδικότερα με τα όσα συμβαίνουν στο μεταξύ και στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Η ιστοσελίδα αυτή διαφημίζεται σε βαθμό αηδίας στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. στους αγώνες του παντοκράτορα του Ευρωπαϊκου μπάσκετ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και μέχρι πολύ πρόσφατα διαφημιζόταν ΚΑΙ στα σορτσάκια της πιο ένδοξης Ελληνικής ομάδας (στον αγώνα με τον Κολοσσό δεν είδαμε τη διαφήμιση)! Από την άλλη, ακούγεται ότι υπάρχουν αρκετές σοβαρές χορηγίες προς διάφορες κατευθύνσεις.

Ξεπερνάμε το γεγονός ότι μια νεοσύστατη εταιρία όπως η ιδιοκτήτρια της εν λόγω ιστοσελίδας, GIGE ELECTRONICS διέθετε τα κεφάλαια να διαφημιστεί στην κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης. Και όχι μόνο. Ξεπερνάμε και το γεγονός πώς καταδέχτηκαν στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να συνδιαλέγονται με τους υπευθύνους αυτής της ιστοσελίδας που επανειλλημμένα και συστηματικά καταφέρεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Έστω και του ποδοσφαιρικού. Ξεπερνάμε και το γεγονός ότι μέχρι και ο "πρασινοφρουρός" εξοργίστηκε!






Δεν μπορούσαμε όμως να ξεπεράσουμε τις υποψίες μας ότι κάτι άλλο συμβαίνει και έτσι κάναμε κάτι πάρα πολύ απλό, κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης. Πήγαμε στο Εθνικό Τυπογραφείο και πήραμε το ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύεται η σύσταση της εταιρίας αυτής. Περιμέναμε ότι θα βλέπαμε τα πιο άκυρα ονόματα της ανθρωπότητας. Και τελικά μας πέσανε τα σαγόνια!

Όντως, μεταξύ των τριών ονομάτων που είδαμε το ένα ήταν του Ν. Γέμελου (Το ... GE της εταιρίας)

Για τα άλλα δύο, απευθύνουμε δύο απλά ερωτήματα:

1) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ “GIGE ELECTRONICS” ΚΑΙ ΤΟΥ “THEPLAYER.GR” Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Τ.Α.Π. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΤΥΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο., ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ»... ΚΥΡΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΝΥ) ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ;

2) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ “GIGE ELECTRONICS” ΚΑΙ ΤΟΥ “THEPLAYER.GR” Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ GREEN WEB FANS ΤΗΝ 10/09/2010… ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΛΟΥΛΗΣ;


Απλά ρωτάμε! Βρίσκονται; Παρατίθενται τα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Διαβάστε τα ονόματά τους και εξάγετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ THEPLAYER! Όχι τόσο συμπεράσματα για την εν λόγω ιστοσελίδα και αν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αυτήν, όσο για το ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ και για το ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ποιος...δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό! Και ποιος ξέρει πόσα άλλα παιχνίδια παίζονται με φόντο τα διοικητικά της ΠΑΕ και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.



http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/6057.jpg





http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/6054.jpg


 http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/6055.jpg


 Αντιγραφή από :

http://www.greenwebfans.com/files/lib/bin/col.right/bgr.out.gif

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωστέ η ομάδα αυτή πρέπει να στηθεί απο την αρχή έτσι βρε τουλούμπα? Τί έννοείς απο την αρχή? Εννοείς αυτά που κάνει κάθε φορά το αφεντικό σου? Το ένα απο τα δύο πλέον. Κάθε φορά που μια ομάδα παίρνει το νταμπλ την επόμενη την βαφτίζουμε άχρηστη και την πουλάμε όλη για να φέρουμε Βόουτερ? Ξέχνα τα αυτά πλέον τουλούμπα, άλλα πράγματα θέλουν ξεχαρβάλωμα όχι η ομάδα.