Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Η μήνυση στον Μαρινάκη!!


Στις αθλητικές εγκαταστάσεις πήγε το πρωϊ ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβεσός, ώστε να συναντηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ και ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να καταθέσει ο Γάλλος φορ μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γάλλος επιθετικός δεν είχε σκοπό μέχρι το βράδυ της Πέμπτης να προχωρήσει σε μήνυση στον Μαρινάκη, αλλά να την κάνει κατ' αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο άλλαξε γνώμη και τελικά, αφού μίλησε με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Βερβεσό, κατατέθηκε μήνυση στον Βαγγέλη Μαρινάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, την οποία σας παρουσιάζει με φωτογραφίες αποκλειστικά το gazzetta.gr
Ο Δημήτρης Βερβεσός μίλησε στο gazzetta.gr για τη μήνυση του Γάλλου φορ του Παναθηναϊκού στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο νομικός σύμβουλος ανέφερε χαρακτηριστικά για την ποινική δίωξη του 29χρονου άσου: «Στις 13:00 κατατέθηκε η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού που λήφθηκαν στην προανάκριση. Η ποινική δίωξη είναι προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε πολύ με τον Σισέ, καθώς είχε και προπόνηση. Ο πελάτης μου θα προσφύγει και στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ».


O Δημήτρης Βερβεσός μετά τις δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Ευελπίδων και κατέθεσε τη μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ, δηλώνοντας: «Έχω εντολή να καταθέσω μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε υπευθύνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Αυτά που έγιναν δεν τιμούν ακόμα και τους πιο φανατικούς Ολυμπιακούς. Ο Σισέ τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια ομάδα και αν παίζει. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Έχουμε πάει αρκετά πίσω».

Για την πρόθεση του Σισέ να φτάσει σε UEFA και FIFA: «Πέρα από τα αθλητικά δικαστήρια θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, θα φτάσουμε σε UEFA, FIFA, παντού, όπου μπορεί να βρει δικαίωση. Θα ενημερωθείτε για αυτά. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που συμβαίνει και νιώθουμε βαθύτατη απογοήτευση».Δεν υπάρχουν σχόλια: